handdator

Visa fullständig version : Weatronic PowerboxDrHanke
2006-05-20, 11:29
Weatronic Powerbox 10 kanaler, 20 servon, Gyro samt dubbla mottagare

http://www.junkshop.nu/flyg/OMH/Weatronic/Resize%20of%20IMG_0053.JPG

http://www.junkshop.nu/flyg/OMH/Weatronic/Resize%20of%20IMG_0054.JPG

http://www.junkshop.nu/flyg/OMH/Weatronic/Resize%20of%20IMG_0055.JPG

http://www.junkshop.nu/flyg/OMH/Weatronic/Resize%20of%20IMG_0057.JPG

http://www.junkshop.nu/flyg/OMH/Weatronic/Resize%20of%20IMG_0060.JPG

http://www.junkshop.nu/flyg/OMH/Weatronic/Resize%20of%20IMG_0063.JPG

Finns hos:
www.modellhobby.com

AM
2006-05-21, 10:13
Detta inlägg hade väl passat bättre i Reklamlådan... :D Men det gör ingenting - tycker jag. Produktupplysning och reklam är ju fritt på detta forum.

En fråga på systemet; Vilken typ av mottagare har manicken? PCM, PPM Diversity etc?

Mvh
Ove

DrHanke
2006-05-21, 11:50
tjena ove,

eftersom denna är min egen ville jag inte lägga upp den under reklam, tänkte försöka hålla isär när jag uppenbart vill göra reklam eller när jag vill visa mina egna saker som skall in i mina maskiner. Jag kommer tydligt visa när det är reklam eller motsv genom att lägga in länkar till den hobbyhandlare jag proklamerar för.

Mottagarna i denna box stödjer alla moder, PPM, PCM, JR, Futaba, MPX osv, man ställer via mjukvara hur man vill att den ska fungera och vilken sändare man har. Vad gäller diversity så har jag inte kommit längre än att jag packat upp mina två och kollat på dem, fokus ligger för sekunden på att få ihop två andra modeller som jag har demo boxar i (1st utan gyro och gps samt 1st med gyro+gps), för att kunna visa hur de praktiskt fungerar och hur man proggar boxen, läser ur data mm.

Håller med att jag var lite kortfattig på info när jag lade upp dem, men hoppades på fler frågor istället, känns så tråkigt å rapa upp massa data. Känns roligare att folk nyfiket frågar istället!

Mats J
2006-05-21, 13:45
Hej
Väger den 180gram?
Tycks kunna läsa det på kartongen.
Är det bara den gråa boxen som ska in i kärran och är det den som väger 180gr?
Mvh Mats J

AM
2006-05-21, 14:35
Hej Hanke

Mitt fel. Jag fick för mig att det var min kollega i norr som lagt in ämnet. Det spelar egentligen ingen större roll om det hade varit det heller. Det är inte så noga var man lägger sina inlägg. Jag tänkte bara på strukturen i forumet. Det kanske var lättare att hitta "reklamen" på reklamsidan. Men som sagt - vi bevakar inte reklamen - allt är ju fritt. Jag tror att vi alla tjänar på det i längden. Vi får alla information om prylar, upplevelser och erfarenheter utan att behöva skicka personliga mejl eller i kryptiskta ordalag tipsa om var man hittar produkterna.

Det finns inte heller någon som heter "objektiv information". Med nödvändighet blir det att vi lägger våra subjektiva värderingar i det vi skriver. Och det är som sagt helt i sin ordning - så länge det inte är stötande och rumsrent.

Sedan må andra sajter sukta för att de kanske går miste om lite kosing... Men pengar är inte drivkraften bakom denna sajt. Vi ska ha kul och dela med oss frikostigt.

Så fortsätt att skriva Hanke!

Mvh
Ove