handdator

Visa fullständig version : Sveriges första IMAC tävling på G!!!paroo
2006-07-15, 21:37
Nu är det dags att anmäla sig till årets aerobatic-fest! Sveriges första IMAC tävling i Helsingborg 11-13 Aug.

Det blir flygning fre-lör-sön, i IMAC flyger man så många omgångar man hinner. I Sportsman och Intermediate flyger man även ett hemligt program en gång. Programmen och reglerna m.m. hittar du på den svenska IMAC sidan (se nedan). Det tävlas i klasserna Basic, Sportsman och Intermediate samt Freestyle. Efter tävlingsdagens slut är det fri flygning. En av kvällarna ordnar vi en grillfest där alla kan umgås och lära känna varandra.
För att vara med behöver man en tävlingslicens som man fixar via sin klubb. Säg till kassören eller sekreteraren att du behöver en tävlingslicens för F3A (där IMAC hör hemma).
Anmäler dej gör du på HMFK:s hemsida, se nedan.
För att tävla i Basic behöver du ingen skalamodell, kom med vadsomhelst som klarar manövrerna. I klasserna över är det en modell med aerobatic-förebild som gäller. Dock har vi måttliga skalakrav inom IMAC och 99% av alla ARF:er typ Extra, Cap, Ultimate, Edge, Giles, Sukhoi m.fl är godkända. Förebilden måste ha tävlat eller vara godkänd för tävling inom IAC (International Aerobatics Club).

All info om IMAC hittar du på: www.mini-iac.se
Även på: www.mini-iac.com
All info om tävlingen finns på: www.hmfk.se

Frågor om IMAC eller tävlingen:
Patrick Roos: paroo@wmdata.com
Peter Schmidt: peter.schmidt@glocalnet.net

SEE YOU THERE!!! :D

mac77
2006-08-01, 16:40
Vilken kväll är det grillkväll, får även besökare delta i denna? Vilka tider och så är det som gäller om man bara vill vara publik? Finns det nån mat att köpa på dagen?