handdator

Visa fullständig version : Ladda Lipo med swallow advanced?



Krille
2006-08-08, 18:27
När man kollar på laddaren så står det att den tar lipo och lion ackar 1-5 celler.

Nu till min fråga. När jag ska ladda mina lipo ackar så kan man bara välja lion i menyn, detta brukar man kunna göra på flera laddare men det som skiljer är att man kan välja olika volt antal på acken.

på min laddare kan jag bara när man vill ladda 3celler välja 10,8V (kan va fel på nån decimal) som normalt lion är, å inte 11,1V som lipo är.

Så när man ska ladda 3cells lipo är det bara köra på 10,8V lion då lr?

shark
2006-08-08, 18:51
Det funkar med både lipo och lion på min, testa så här:
-Ställ betteritypen på lion
-Tryck på "inc" två ggr. så att du kommet till "lithium type"
-Tryck "enter" så att batteritypen börjar blinka och därefter "dec" eller "inc" tills du får önskad batterityp.

//Shark

Krille
2006-08-08, 22:01
Tack tack :)