handdator

Visa fullständig version : Linköping swapmeet/inomhusflyg 29 oktoberdavidl
2006-09-12, 22:05
Den 29 oktober är det åter dags för Linköpings inomhusflyg och swapmeet. I år satsar vi STORT på inomhusflyget. Arrangemanget kommer bli höstens stora KICKOFF för vinterns inomhusflyg och byggsäsong.

I korthet gäller följande.

Flygning inomhus i en av Linköpings största hallar. Campushallen med 1500kvm.
Flera stora hobbyhandlare kommer att sälja varor. Full kontroll, HAB, Modex mm.
Swapmeet hela dagen.
Div uppvisningar kommer att förekomma. Bla Claes Meijer kommer köra en repris på sitt program från förra årets ETOC. Hobbyföretagen kommer dessutom demoflyga mängder av intressanta nyheter i sitt utbud.

Priser
Inträde: 20kr per person
Försäljning i bytesmarknad: Gratis bortsett från inträde
Medtag eget bord eller hyr ett bord för 50kr
Inomhusflygning: Gratis bortsett från inträde
Parkering: Gratis

Mer information finns på
http://www.linkopingseskadern.nu/swapmeet/

Hjärtligt välkommen önskar MFK Linköpingseskadern!

davidl
2006-10-07, 20:24
Uppdatering! Vi gör nu en radikal ändring i bytesmarknaden!!

Många har säkert enstaka hyllvärmare som de vill sälja eller byta, men kanske tycker det är besvärande att behöva hyra en försäljningsplats. Vi vill givetvis ge ALLA en möjlighet att sälja grejer så VI SLOPAR NU HYRAN av försäljningsplats! Allt för att göra detta evenemang till den BÄSTA någonsin. Den enda avgift vi tar ut är 20kr i inträde! Därefter är det valfritt om man vill handla, flyga eller sälja.

OBS! Då arrangemanget är förlagt till en idrottshall så finns inga bord på plats. Vill man lägga upp sina grejer på ett bord så kan man antingen ta med sig ett eget bord eller så kan vi tillhandahålla bord för 50kr/st. Det senare är vad vi måste betala för att hyra in bord till evenemanget och är således ett självkostnadspris. Har man en enstaka motor, modell eller liknande som man vill sälja så är det smidigaste att man tar med sig stol, campingbord etc, att ställa ut den på.

Vill man hyra ett bord så måste man fortfarande boka i förväg. Detta för att vi skall veta hur många bord vi skall hyra in. Antalet bord vi kan ordna är begränsat så först till kvarn gäller.

Vi ses i campushallen
David

Robin
2006-10-23, 12:06
Detta låter ju lysande.

Nåra härifrån som skalld dit eller? 8)

H_enke
2006-10-23, 16:30
Jag ska!

Hoppas att fler kommer, vore kul! :D