handdator

Visa fullständig version : Motor till Bae Hawk?



pa1974
2007-12-26, 11:05
Har en Bae Hawk som jag tycker är för långsam.Man får flyga med full gas hela tiden.Tänkte prova med 14,8 volt men då säger dom att motorn brinner upp.Har bytt reglage så det tål 4s.
Men vad ska man ha för motor istället?
Vet inte vad det är för fabrikat på denna men den varvar 4300kv.
Motorn är 20 mm i dia med 2mm axel.
Det finns ju ett uppgraderingskit till den.Den motorn varvar 3500kv men då blir ju inte skillnaden så stor.
Snälla hjälp mig för jag gillar flygmaskin den flyger hur fint som helst.
Har köpt en 4s ack men törs ju inte testa.

Patrick :D

Strömquist
2007-12-26, 17:59
Kan man inte bara byta propeller ?

hakank
2007-12-26, 20:46
Nu vet jag inte vad det sitter i orginal på en BAE Hawk men med de måtten verkar det som att en 380S från UH verkar vara det rätta att uppgradera med. Mer tips hittar du i denna tråden:
http://www.svensktmodellflyg.se/forum1.asp?viewmode=1&msgid=147788&page=&CurrentMainTopic=2
Jag kör den med 3 celler och med god prestanda.
/Håkan

pa1974
2007-12-27, 00:16
Håkan?
Har du en likadan?Är den helt original?
Vad har du för ackar?
Detta är en Above All.Nu har ju Graupner en och de påstår att den ska göra 100 km/t.Min får man flyga full gas hela tiden tycker jag.
Beställde ett uppgraderingskit till den från Fullkontroll nu så får vi se om det gör någon skillnad.

hakank
2007-12-27, 07:43
Jag har en interceptor:

http://www.epp-fly.de/Webshop/k005u016s001.htm

den var aningens för slö i orginal så jag provade 4 celler varvid motorn pajjade. Lika bra det egentligen för då fick jag tillfälle att uppgradera just till motorn jag nämde ovan S380 från hobbycity. Har orginalfläktenhet i kvar dock. Kör med 20C 1800mHa 3 cell lipo.

/Håkan