handdator

Visa fullständig version : NetikettGlawe
2008-01-01, 23:59
Efterssom vissa verkar ha problem med att förstå hur man skriver på internet så postar jag en liten länk här som beskriver hur man skall skriva på internet och rcff forum.

Observera att detta gäller alla som skriver här, utan undantag.
Försök att hålla er till detta så gott ni kan, så blir alla glada och nöjda :)

Jag och moderatorerna kommer härmed att ändra inlägg om vi tycker att det behövs så att det ser snyggare ut och blir lättare att läsa.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Netikett

Glawe
2008-01-03, 11:30
Mer information i denna rfc'n.

http://www.faqs.org/rfcs/rfc1855.html

Glawe
2008-01-03, 17:21
Vi accepterar inte heller så kallade "Anonyma" profiler. Förnamn, efternamn, stad och postnummmer är det vi kräver, annars riskerar kontot att tas bort. Detta för att vi på senaste har haft problem med "spam" på sidan.

MaSahl
2008-01-11, 20:51
Gäller detta enbart läsbarheten i tråden eller kommer ni även att snygga till språkbruk, felstavningar, meningsuppbyggnad osv?

MVH
Martin

Mr J
2008-01-11, 21:16
Gäller detta enbart läsbarheten i tråden eller kommer ni även att snygga till språkbruk, felstavningar, meningsuppbyggnad osv?

MVH
Martin

Vi ska inte göra det svårare än det är.
Vi har varit utsatt för formlig kanonad av diverse påhopp där skribenterna har använt versaler, extra stora typsnitt och diverse andra attribut för att verkligen demonstrera sin ilska.
Den sortens barnsligheter hör inte hemma i vårt, eller för den delen i något annat forum.

Men givetvis är ju det viktigaste att våra likasinnade, de verkliga modellflygentusiasterna får säga sitt, så de mer petiga språkvårdande insatserna tror jag att vi överlämnar åt Svenska akadmien.

Så lite blandade stavfel och särskrivningar får vi nog stå ut med.
Å andra sidan är jag ganska säker på att Svenska akadmien inte hade gjort någon större succé på ett valfritt modellflygfält med varsin Calmato... ;)