handdator

Visa fullständig version : E-Station laddprogram/vista=buggar



andersminit
2008-01-06, 17:10
Tjena.

Jag har en E-Station902 med PB6 ballanserare
när ja kör laddprogrammet i Win Vista burken så buggar programmet(har ej testat i XP burken)
det lägger altså av sisådär 3-4 gånger/laddning
som tur är så tuffar ju laddningen bara vidare så det är bara att starta om
programmet så kommer värdena upp.. men tyvär ej för hela laddförloppet.

någon annan som har liknande problem???

//Anders

andersminit
2008-01-07, 07:06
kommet fram till att problemet ligger i Windows Vista!!!!

hoppas på att uppdateringar kommer lösa problemet!

DanneG
2008-01-07, 15:52
Jag har en E-Station BC6 och kör XP. Det kan småstrula även där, tex så stängs programmet ner ett par minuter efter avslutad laddning.
Kan hänga sig ibland mm

2008-01-07, 16:47
Prova att köra det i kompatibilitetsläge för XP eller något äldre. Högerklicka på programfilen och välj egenskaper så hittar du det.

wesse
2008-01-07, 17:11
köpte oxå denna pryl till min e-station..fränt o se kurvorna på datorn men har aldrig riktigt förstått vad detta ska vara bra till...men när någon kommer o hälsar på då ser det förbannat invecklat ut vilket då gör mig lite mallig eftersom jag oxå blir invecklad på köpet :lol:

om det hänger sig så säger jag till min gäst att det är en bugg som jag själv har programmerat in en wesse-bugg :lol:

andersminit
2008-01-07, 20:57
Wesse då kör ja me att du hackat min burk o planterat en bugg just på de programmet så blir de ju alderless utmärkt bra :lol:

//Anders

wesse
2008-01-07, 20:58
Wesse då kör ja me att du hackat min burk o planterat en bugg just på de programmet så blir de ju alderless utmärkt bra :lol:

//Anders

rättelse " sällsamt bra" :lol:

Nexus
2008-01-07, 21:33
Hej Hej God kvällen !!,Anders ....

Ja du kan inte köra med Vista går inte alls utan du måste köra med Win Xp som kan fungera på ditt !!
Jag hoppas att du vet nu !!

jag hoppas det ska löser problem sig säkert !!

MVH Steve

:D :D

andersminit
2008-01-08, 18:09
trevligt att få så mycke svar :)

körde 1 laddning förut och det flöt på fel fritt...
har kört med XP burk nu oxå och det fungerade lika bra/illa där 1av2 tester fel fritt..
så de e nog lite sisådär med drift säkerheten på både Vista o XP

det är ju inte så noga o se på en graf om hur accen laddar, bara den laddas på bästa möjliga sätt!!!!
ska se om jag får tid till att instalera Linux SUSE 10.3 i helgen :badgrin:

Tack
Anders

wesse
2008-01-08, 18:41
trevligt att få så mycke svar :)

körde 1 laddning förut och det flöt på fel fritt...
har kört med XP burk nu oxå och det fungerade lika bra/illa där 1av2 tester fel fritt..
så de e nog lite sisådär med drift säkerheten på både Vista o XP

det är ju inte så noga o se på en graf om hur accen laddar, bara den laddas på bästa möjliga sätt!!!!
ska se om jag får tid till att instalera Linux SUSE 10.3 i helgen :badgrin:

Tack
Anders

fel igen..bästa sällsammaste sätt :lol: fy vilken irriterande sällsam bysop jag är :lol:

andersminit
2008-01-08, 19:13
har ni inge rcflyg.se/svenska lexikon??? :oops:

McRegor
2008-01-08, 19:34
Hej,
Det är nog applikationen och inte Vista/XP du skall skylla på. I vart fall XP är ju efter såpass många år en mycket stabil produkt - och nu avser jag inte starta nån debatt om om vad som är bäst av Windows/Mac OS/Linux utan vi kan väl nöja oss med att diskutera applikationen till laddaren.
Hälsningar
Roger