handdator

Visa fullständig version : Snälla hjälp med fart reglage inställningar.



a8med
2008-02-03, 14:50
Hej.

Snälla kan någon hjälpa mig med inställningarna till reglaget. det piper som fan och jag fattar inget.

så står det på anvisningarna:
1. Connect the motor and receiver to the speed controller.
2. Move the throttle stick on full power position
3. Turn on the transmitter
4. Reconnect battery power to the speed controller
After 3sec you can hear(all sound is 3 times)

§_ _ BREAKE
§_ _ _ TIMING MODE


ON you nead programming menu, move the the throttle stick to the middle position?
1. BREAKE SET

.._ NO
.._ _ SOFT
.._ _ _ MID
.. _ _ _ _ HARD


2. TIMING MODE SET

..._ 3º
..._ _ 8º
..._ _ _ 15º
..._ _ _ _ 30º


Om någon av er kan derigera mig via msn vore jätte bra för då kan ni höra hur det låte.

McRegor
2008-02-03, 18:34
Hej,
Du kan ju börja med att berätta vilket fabrikat/modell du har på reglage, motor och ack(samt storlek på ack och propeller) och vilken sändare du har. Om saker inte fungerar bra så måste man ha lite mera info för att kunna vägleda dig till en lösning.
Hälsningar
Roger

a8med
2008-02-03, 18:45
reglaget är är en MAG8.
accet är loong maz: 1300mah. 3 celler
sändare SAPAC FT06-B: 4 kanaler
mottagare:futaba R156F-35. 6 kanaler.

Här är sidan där jag köpte accet,reglaget, motorn,prop.

http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=4853

http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=5476

McRegor
2008-02-03, 20:00
Hej,
Vet tyvärr inget om din sändare men ett "standardfel" kan vara att man måste reversera trottelkanalen på sändaren.
F ö borde du inte behöva ställa om något i reglaget för att motorn skall snurra.
Går den inte alls ?
Hälsningar
Roger

a8med
2008-02-03, 20:37
nej motorn rör sig inte ur fläcken

McRegor
2008-02-03, 22:09
Hej,
Under förutsättning att du kopplat ihop allt rätt så kolla vad som händer om du reverserar trottelkanalen. Jag kör t ex Futaba och den måste reverseras för att fungera.
Sen kan du kolla denna sida - http://www.microflight.se/connection-2.htm - för att försöka verifiera att du kopplat ihop allt rätt. Och starta med trottelspaken i "bottenläget" - det brukar vara att krav för att reglagen skall gå igång riktigt.
Hälsningar
Roger

a8med
2008-02-15, 20:14
Hej.

Tack alla för ett visat intresse men felet var att sändare och mottagaren inte fungerade ihop. Jag gick till återförsäljaren och dom bytte ut sändare och den fungarade utmärkt utan att behöva installera något.

än en gång tack för att ni svarade.