handdator

Visa fullständig version : Är det bara jag...



mageri
2008-05-24, 00:00
... som inte kan få någon modell att väga lika lite som det står angivet på specen på modellen man köper??

Varför är det alltid så?

Jag använder alltid lättaste möjliga komponenter, men det hjälper inte.
Det blir alltid mer totalvikt än vad som är angivet. PDT_Armataz_02_42

Några flera än jag som retar sig på detta??

Roger.

sm3xrq
2008-05-24, 01:54
jag ahr lyckats en gång och då sa specen att den skulle väga mellan 1,3 och 1.6 kilo beroende på batteri och jag landade på 1,475. då hade jag till och med en stor tung motor i den :P

ssn
2008-05-24, 15:50
http://www.rcflyg.se/viewtopic.php?t=7426

Sosen..

ssn
2008-05-26, 19:27
Yak 54:a

Sälllan men....

Rek vikt med en .46:a 2750g!

Min väger 2450g med en .52:a! Första gången i mitt liv (tror jag) som slutvikten landar under rek. vikt... )

Med full tank osså....

Nu skall det flygas! )

Ha de bäst!
Sosen