handdator

Visa fullständig version : Arcade



pilotkalle
2008-06-22, 23:04
Vad tycker ni om Arcade-delen här på forumet?

Skit eller beroendeframkallande?

För egen del är det tur att jag är ledig annars hade det blivi många trötta morrnar:scared:, att så "gamla" spel kan roa en så mycket trots att jag har en massa nya spel till min dator.




<------

DrHanke
2008-06-22, 23:07
gillar den skarpt :) dock tror ja det måste highscore rensas en gång i månaden... med tanke på nya rekord varje dag så måtte folk spela som attans... man sitter själv å försöker uppnå bra poäng åsså har nån annan slagit en med det dubbla :)

Sigun
2008-06-22, 23:28
Tycker de kan vara ett kul tidsfördriv. Har bara ett klagomål och de är på spelet som heter Alien Attack (http://www.rcflyg.se/forum/arcade.php?&act=Arcade&do=play&gameid=14)
det säger att jag har för dålig dator !.. har prövat både i FF och IE med samma resultat.

Dator: Intel Core 2 Duo E6600 2,4Ghz, 2GB Ram, Radeon X1950XTX 512Mb grafikkort, 650GB HD i en RAID 5. Tror inte att datorn är problemet :)

/Martin

kvaark
2008-06-22, 23:35
Klart beroendeframkallande med dessa klassikers, går det inte att skapa en "all time high" för det bästa resultatet och sedan noll ställa spel highscoren som du säger hanke 1 gång i månaden eller nåt?

@pilotkalle: vilka spel spelar du i vanligafall annars då? Online spel eller vanliga singleplayer spel

DrHanke
2008-06-22, 23:45
Tycker de kan vara ett kul tidsfördriv. Har bara ett klagomål och de är på spelet som heter Alien Attack (http://www.rcflyg.se/forum/arcade.php?&act=Arcade&do=play&gameid=14)
det säger att jag har för dålig dator !.. har prövat både i FF och IE med samma resultat.

Dator: Intel Core 2 Duo E6600 2,4Ghz, 2GB Ram, Radeon X1950XTX 512Mb grafikkort, 650GB HD i en RAID 5. Tror inte att datorn är problemet :)

/Martin

den säger så om alla datorer... vet inte varför....

DanneG
2008-06-22, 23:50
Tycker de kan vara ett kul tidsfördriv. Har bara ett klagomål och de är på spelet som heter Alien Attack (http://www.rcflyg.se/forum/arcade.php?&act=Arcade&do=play&gameid=14)
det säger att jag har för dålig dator !.. har prövat både i FF och IE med samma resultat.

Dator: Intel Core 2 Duo E6600 2,4Ghz, 2GB Ram, Radeon X1950XTX 512Mb grafikkort, 650GB HD i en RAID 5. Tror inte att datorn är problemet :)

/Martin
Vilken version av flash har du?

pilotkalle
2008-06-22, 23:50
Hallå Kvaark.
Spelar uteslutande offline, trött på att få aset kickat av en bunke 12-åringar :thumbup:! Favoriterna är Stronghold Legends, The Settlers 6, Anno1701, Far Cry och Crysis. Väntar febrilt på Far Cry2:willy_nilly:!!!!

Vad spelar du själv?

Min dator:Asus Maximus Formula, Core 2 Duo 45nm 2.4GHz klockad till 3.992, Sparkle 8800GTX, 4G Corsair 6400 CL4, HD Raptor 74G+2*500mb Samsung alltihopa intryckt i ett LianLI-chassi. CPU, grafikkort och moderbord är vattenkylt.

Anthony
2008-06-23, 14:46
Arcaden är också för min del beroendeframkallande. Och nu har det förståss bara regnat och regant i flera dagar i streck så det har ännu mera ökat beroendet av att få spela dessa gamla klassiker :).

Tycker det är en bra idé med att nollställa rekorden t.ex. varja månad för nångong kommer de rekord som man aldrig kommer över. Och som Kvaark säger så skulle det isåfall inte vara illa med ett "All time high" för de bästa resultaten...

Åt mig säger det också att jag har för dålig dator på spelen Alien attack och Balloon hunter, men det går ändå att spela spelen och resultaten sparas...

DrHanke
2008-06-23, 15:39
Åt mig säger det också att jag har för dålig dator på spelen Alien attack och Balloon hunter, men det går ändå att spela spelen och resultaten sparas...

Inget att bry sig om, den säger så oavsett dator... Bara att spela på...

MasterMag
2008-06-26, 14:09
Japp! Beroendeframkallande, jag har varit ren i två dagar nu. :D