handdator

Visa fullständig version : Söker: Tillverkare för 50% modeller!Kenneth E
2008-12-08, 13:03
Hej

Har blivit tokig i halvskala och tänker fortsätta. Har idag en G-202 55%, en Fox50% och vill nu utöka mitt ägande med ytterligare en modell till.

Söker tillverkare eller agent för aerobatik kärror på 50%, typ Bill Hempel Cub, Edge, Yak etc...

Vet Ni någon man kan kontakta direkt. Anledningen är att jag tycker det är onödigt att gå via USA för att sedan skicka till Sverige.

Tyckte Nyroth var inne på ett spår för ett tag sedan, men minns inte exakt och kan i allafall inte hitta det på forumet.

Är öppen för alla förslag.

Mvh
Kenneth

Sigun
2008-12-08, 13:23
Hej Kenneth
När Bill Hempel kommer till Stockholm i sommar på RCFF Shoutout 2009 kommer han ha plan med sig till Sverige och innan han åker hem så ska dessa troligen säljas så att han slipper frakta hem dem igen !. Detta kanske är ett utmärkt tillfälle för dig att komma över något av han större plan :).

Läs här

http://www.rcflyg.se/forum/showpost.php?p=192858&postcount=18


Ja, det blir kul i flera dagar. Än så länge är det Bill Hempel som definitivt tackat ja och kommer med sin hustru. Så ska vi försöka få hit hans modeller också - som antagligen blir till salu den helgen...

Så om du kan ta kontakt med Bill redan nu så kanske de går att komma överrens med honom om det är något speciellt plan du är ute efter ! :lollypop::lollypop:

/Martin