handdator

Visa fullständig version : Mixning för vattenroder i Futaba



KenPro
2009-07-23, 14:29
Hej

Vet någon om man kan ha ett separat servo till vattenroder o få det att röra sig tillsammans med sidoroder servot. Har en Futaba 10C

Krille
2009-07-23, 14:56
Koppla vattenroder servot till en kanal som inte används till något annat .

Gå in i menyn i sändaren och tryck sedan en gång till så du kommer in i advanced menyn. välj prog mix 1-8 och välj sedan bara någon mix där inne.

Som master sätter du kanal 4 rudder och som slave sätter du den kanal du kopplat vattenroderservot till.

Eller om du vill göra det enkelt å slippa pilla i sändaren så kopplar du bara ihop vattenroderservot med det vanliga sido servot via en Y-kabel.

KenPro
2009-07-23, 18:23
Man tackar, jag löste det ändå med bara ett servo.

HurriHeli
2009-07-25, 19:22
Hej Ken! och tack för senast, ser att du löst frågan med vatteroder men visar hur jag gjort på min Mentor, jag funderade länge men det slutade med ett servo på stället med Y-kabel på roderkanalen så om jag byter till hjulställ endast en kabel att lossa förutom stället förstås.