handdator

Visa fullständig version : Dubbelkommado, Futaba FF9 och Hitech Focus 6



Gustav1980
2009-08-10, 08:41
Som rubriken antyder...fungerar det att köra dubbelkommando med en Futaba FF9 och en gammal Hitech Focus 6?

Eller måste sändarna vara av samma fabrikat?

Nexus
2009-08-10, 12:17
Som rubriken antyder...fungerar det att köra dubbelkommando med en Futaba FF9 och en gammal Hitech Focus 6?

Eller måste sändarna vara av samma fabrikat?
det måste vara samma Radiosändare Märket t.ex futaba mot Futaba självklart eller annan märket mot samma märket av Radiosändare Japp

MVH Steve

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

mailman
2009-08-10, 16:34
http://users.belgacom.net/TX2TX/somr-gb.htm

Där hittar du lite allt möjligt om dubbelkommando

Det måste inte vara samma fabrikat och dom du nämner bör funka fint.

//Patrik

McRegor
2009-08-10, 21:14
Hej,
Visst kan det fungera...om man verkligen vet vad och hur man skall göra eller snarare vilka som inte passar ihop.
Vid något tillfälle berättades det för mig att den största enskilda felorsaken för sändarreparationer var hopkopplingar av sändare via egentillverkade kablar...
Kan ju vara nåt att tänka på trots allt.
Som vanligt så fungerar saker ofta när man verkligen vet vad man gör men är man inte så kunnig så brukar det vara bra att avstå... Bara tänkt som ett välmenande råd för att slippa problem.
Den första förutsättningen är ju att båda sändarna har samma kanalföljd (funktionerna på samma kanal i båda sändarna) men i det avseendet så bör rimligen Futaba och Hitec fungera ihop. Men om det fungerar f ö kan jag tyvärr inte svara på.
Hälsningar
Roger