handdator

Visa fullständig version : Använda samma sändare till två modeller?



nestergaard
2009-09-08, 02:41
Jag har en T-Rex heli med en Muiltiplex Cocpit MM sändare. Och nu så funderar jag på att införskaffa mig en EasyStar. Men jag är inte sugen på att köpa en sändare till. Det måste väll gå att använda min Multiplex även till flygplanet? Vore ju konstigt annars :lollypop:
Men då är frågan, hur går jag till väga rent praktiskt??

pilotkalle
2009-09-08, 03:47
Visst kan du använda din radio till fler kärror, den har 9 modellmninnen så du kan ha 9 modeller till den:).

Här är manualen, läs o lär:http://www.multiplex-rc.de/cms/vorschau/upload/d_anleitungen/t_cockpit_mm_gb.pdf

nestergaard
2009-09-08, 04:18
Tack så mycket för ett snabbt svar. :)
Har manualen här hemma, men eftersom jag hellre sov eller blängde på brudar under engelska lektionen så är den näst intill obegriplig för stackars mig.
Massa fack engelska....pust.
Så då är det bara för mig att köpa mottagare och montera i planet antar jag.

freddan_6
2009-09-08, 10:54
Använd google translate (translate.google.se/translate_t) för att översätta från engelska till svenska. Svenskan ska man ha lite överseende med då den är knepig men oftast begriplig. Använd gärna den elektroniska manualen från nätet från tidigare inlägg
m.v.h. /Fredrik

nestergaard
2009-09-08, 13:48
Använd google translate (http://translate.google.se/translate_t) för att översätta från engelska till svenska. Svenskan ska man ha lite överseende med då den är knepig men oftast begriplig. Använd gärna den elektroniska manualen från nätet från tidigare inlägg
m.v.h. /Fredrik


Ahhh. att jag inte tänkt på det.
Tack så mycket, det ska jag minsann göra. :)