handdator

Visa fullständig version : Jeti spin box



tex
2010-10-02, 21:00
Jag har ett problem som grundar sig i att jag ej förstår hur man "får över" dom valda justeringar
från programeringsboxen till reglaget?

Jag har ett Jeti spin 200 opto

Tacksam för tips / råd!

Mvh

Fredrik

freddan_6
2010-10-03, 20:03
Du kanske ska läsa manualen (http://www.jetimodel.com/data_downloads/37/progcardpro_2_e.pdf)?
m.v.h. //Fredrik

tex
2010-10-03, 20:40
Nämen det tänkte jag inte på!

Skall givetvis göra det