handdator

Visa fullständig version : Lite pics på en EF 88" YakTom
2010-10-18, 10:09
Hej, jag sitter på detta forum och läser ofta ofta. I princip all min tid går åt till två småtjejjer hemma men någon timme blir det ibland på kvällarna att pula lite. Önskar att jag hade mer tid att ladda upp och bidra till forumet, men här kommer några bilder i alla fall.

Yaken är helt fantastisk att flyga men inte optimal att förvara i en lägenhet inne i stan med två småbarn och tjej. Jag köpte den tom från KenPro här på forumet förra sommaren och har satt ihop bitarna i vintras. Den är kittad med DA-50 och ES Composite-pipa, Hitech 7955TG runt om och en Spektrum 1221 2.4-utrustning (FASST-dekalen på vingen sitter kvar från förra ägaren...). Den är 'vinylad' med Ozone-dekaler som är en tillverkare av flygskärmar och kite-surfutrustning vilket är ett annat stort intresse där jag har lite halv-sponsring av en importör.

Dj..vlar vilken skillnad det blir när man går upp i storlek på flygetygen. Nu ska det in rökpump och byggas självförtroende för att våga lite mer på lägre höjd bara.

Någon som kan tipsa om lätt/bra sätt att sätta nippeln på manifolden. Finns det alternativ till att silverlöda. Det är ju mässingsnippel mot stainless-header.

teamfj
2010-10-19, 13:08
Jättefin kärra med rätt motorval. Är själv mycket nöjd med DA.
DA har en dämpare för just rökvätska. Köpte mina via Toni Clark i Tyskland.

Annars brukar det vara så att för min del blir modellerna bara större & större.

KenPro
2010-10-19, 17:10
Hej

Kul att du fått den flygklar. Själv går ja neråt i storlek o har precis inhandlat en 2 meters Sebart Sukhoi med en YS 170 cdi för goare ljud än bensin o mer prestanda. Lycka till med lågflygningen, friskt vågat hälften vunnet ;)