handdator

Visa fullständig version : Hur funkar det? Phoenix sim och min Spectrum.



Poteta
2011-03-03, 21:31
Tjo!
Jag kommer förmodligen få mitt ex. av Phoenix simulator i morgon. Lite nyfiken är jag dock redan nu på hur jag ska göra när jag kopplar in min Spectrum 7D. Ska den vara påslagen? Ska jag göra en egen modell i minnet? Kan man ändra på samma sätt som "på riktigt", alltså typ dual rate och expo osv? :)

Ken1
2011-03-03, 21:34
Om det funkar som på min DX6i , så behöver du inte slå på radion. Bara koppla i adaptern till simulatorn så går radion igång av sig själv. Reservera ett modellminne till simulatorn, så har du och trixa med. O japp, dual rates och annat funkar fint att ställa in i radion. Men går givetvis också att göra i simulatorn. :)

Have phun!

Poteta
2011-03-03, 21:58
Oh, thanks! :D
Ska bli riktigt kul faktiskt, den enda simulatorn jag har provat innan är RealFlight G4,5 och datorn laggade som en tok. Demot på Phoenix flöt fint så jag hoppas att det funkar bättre på min burk. Sedan har Phoenix mina helikopters också, så jag hoppas det blir bra.