handdator

Visa fullständig version : Warbirds over Eskilstuna 11/6Lowflyer
2011-03-20, 18:13
Lördagen den 11/6 arrangerar Eskilstuna RadioFlygKlubb för fjärde året i rad Warbirdträff på Huglanda i Eskilstuna. Allt från kvartsskalamodeller med en miljon nitar till Aircombat och Alfamodeller i depron är välkomna! Huvudsaken är att det är Warbirds. I år tillåter vi även WW1!
Ingen tävling eller så utan finessen är att vi umgås, flyger och snackar Warbirds. Enklare förtäring kommer att finnas. Sprid gärna budskapet till vänner med Warbirdsintresse! Kom och flyg eller bara ställ ut din färdiga eller påbörjade modell.

Observera att det finns två klubbar i Eskilstuna. Träffen hålls inte på Ekeby sportflygfält utan på Huglanda. Vägbeskrivning:
http://www1.idrottonline.se/EskilstunaRFK-Flygsport/Foreningen/Faltet/Vagbeskrivning/
Bild på fältet:
http://www1.idrottonline.se/EskilstunaRFK-Flygsport/Foreningen/Faltet/

Träffen börjar ca 11.00 och då håller vi även en briefing. Har du lång resväg (eller är morgontrött) och vill komma senare tar du bara kontakt med Jan Dersjö vid ankomsten så drar jag infon en gång till.

Föranmälan är i år inte obligatorisk för er som tänker flyga, dock är det önskvärt för att veta hur många och vilka som kommer. Anmälan skickas till:
p38 (snabela) glocalnet.net
Anmälan bör innehålla namn, telefonnummer, postadress och mailadress. Tänker du inte flyga är det trevligt med ett mail i alla fall så att vi får en chans att dimensionera mat och kaffeinköpen.

Än en gång varmt välkomna alla modellflygare med Warbirds oavsett skick eller storlek, och så hoppas vi bara på fint väder!

/Janne Dersjö

016-357567 hem
073-7656018 arb
P38 (snabel-a) glocalnet.net

ChristerL
2011-03-22, 13:35
Ingen Gotlandsresa inplanerat den helgen, som det var förra året!
Räknar att dyka upp med något!! :th_cool:

hadas
2011-03-22, 15:44
Hej !

Mycket trevligt att Ni anordnar en Warbirdträff i ERFK.
Vore bra om Ni kan ( Janne Dersjö) redogöra för en trögfattad RCFF medlem om vad som gäller ang träffen.
På Er hemsida står följande att läsa:
Utdrag från ERFK´s Hemsida och RCFF´s forum:

Gästflygare
Andra SMFF anslutna modellpiloter är alltid välkomna i sällskap med en medlem från ERFK.

Fältet får endast nyttjas av klubbens medlemmar med undantag för andra SMFF medlemmar i sällskap med klubbmedlem som även de får nyttja fältet.

Än en gång varmt välkomna alla modellflygare med Warbirds oavsett skick eller storlek, och så hoppas vi bara på fint väder!

Är det så att jag som RCFF medlem bara är välkommen som åskådare, eller kringgår Ni Era paragrafer och låter
en förvirrad outstander oxå visa upp o flyga sin Warbird ??

MvH
Lasse Henriksson

Lowflyer
2011-03-22, 19:02
Låt oss konstatera att hemsidan behöver uppdateras och lämna debatten där. Alla är välkomna att flyga oavsett förbundstillhörighet. Vi kommer att kräva att alla piloter skriver under en försäkran om giltig försäkring innan flygning, i övrigt strävar vi bara efter att alla skall ha en trevlig dag.

/Janne

Lelle
2011-03-23, 07:04
Tjena Janne.
Inget att flyga med i år men Corsairen är nymålad, så den kan väl få stå uppställd tillsammans med Christers Tempest till allmän åsyn. Missar aldrig ERFK´s trevliga meeting.

Vi ses.:crazy_pilot:

Lowflyer
2011-03-23, 18:56
Tjena Janne.
Inget att flyga med i år men Corsairen är nymålad, så den kan väl få stå uppställd tillsammans med Christers Tempest till allmän åsyn. Missar aldrig ERFK´s trevliga meeting.

Vi ses.:crazy_pilot:

Om den är nymålad nu hinner du väl.....? ;-)
Skämt åsido, du är varmt välkommen Lelle!
/Janne

Lelle
2011-03-24, 07:29
Sorry Janne, Glömde ett litet "då" . Håller som bäst på att förbereda måningen av den just nu, så därför är den nog inte premiärad till warbirdmötet. Förebilden blir Ike Kepford´s 29:a.

ChristerL
2011-06-13, 15:29
Har nu laddat upp lite bilder från Warbirdmeetinget här: http://www.rcflyg.se/forum/showthread.php/29127-Warbirdmeeting-i-Eskilstuna-11-6-2011?p=251437#post251437