handdator

Visa fullständig version : Extra acke till landställ



Thomas
2011-08-11, 20:34
Häpp!
Min gamla burk till dator har varit lite krasslig senaste tiden, och tappat en del inställningar mm.
Bl.a. försvann en sparad bild på ett kopplingsschema till en extra acke till landställ, som någon ritat upp vid något tillfälle i någon forumtråd. Har för mig att det var en handritad bild, som var fotograferad.

Om denne någon (eller nån annan) vet vad jag pratar om - snälla, länka till den bilden!

Ska montera elektriska ställ på en ny kärra...

freddan_6
2011-08-11, 21:47
Ta bort + från servokontakten som ska till hjulservo. Parallellkoppla servo med hjulservots batteri. Andra batteriet som vanligt.
22387
ursäkta ful bild
m.v.h. //Fredrik

Modellflygarn
2011-08-11, 23:30
Känner mig skyldig... :)
Kolla här: http://www.rcflyg.se/forum/showthread.php/27099-Fiesler-Storch-frÃ¥n-Svenson-models/page4

Thomas
2011-08-12, 06:50
Thanx, buddy! :thumbup:
Nu är bilden sparad på ett 'säkert' ställe, åtminsitne så länge datorn funkar.
Det är ju surt om nåt landställ ligger och drar ström och drar ur acken...