handdator

Visa fullständig version : Total novis... Har jag köpt alla delar??Poteta
2011-08-19, 18:43
Tjena!
Även jag har halkat in på multirotorbananskalet, tack Dr Hanke och Flygarhenry för det... :icon_butt:

Lat (och okunnig) som jag är har jag beställt ett färdigt kit. Frågan är bara vad/om jag har missat något.

Detta har jag beställt:
http://www.foxtechfpv.com/feiyu-x4-quad-ready-for-shipping-p-317.html
http://www.foxtechfpv.com/fy90q-quadcopter-controller-pro-p-281.html

Ackar på 3S 2400 mAh har jag redan hemma och mottagare finns också. Är det "bara" att bygga ihop allt och flyga iväg eller behöver jag programmera styrdosan? Hur går en sådan programmering till i så fall?

Grejerna har lämnat tullen idag så jag får troligtvis hem det på måndag. Det är inte ofta jag sitter och väntar på måndag en fredag men idag gör jag faktiskt det... :thumbup:

Just det, en liten fråga till när jag ändå håller på. Jag kan flyga min T-rex 450 fram och tillbaka genom att vända med tailen utan problem. Hovra nosen mot mig går sådär... Är jag redo för att flyga quad eller måste jag träna mer?

cyberpete
2011-08-19, 20:31
Jag har själv en FY90Q Pro och det var bara plugga in den , justera gainen lite och flyga. Väldigt bra och enkel sak att ha och göra med.

Kan du flyga heli så kan du flyga multirotor. Har provat på helikopter men inte orkat lära mig så köpte mig multi istället och det är mycket enklare.

Se till att du balanserar proppar samt motorer för att få den perfekt. Kan tillägga att jag inte balanserade och flyger utan problem .)

Poteta
2011-08-19, 21:11
Ok, det låter ju bra! Tack!