handdator

Visa fullständig version : går det att löda



per
2011-09-02, 17:19
går det att löda ihop fyra servon å köra på en kanal????:sarcastic:per

Patrik J
2011-09-02, 17:43
Klart det går, men resultatet är kanske inte var du vill ha??
Man kan ju behöva justera "nollan" eller ändlägena, kan ju skilja något mellan identiska servon, framför allt billiga typ HXT..

Guzzten
2011-09-02, 17:49
Blir ju samma som att använda Y-kabel, och sånna kan man ju koppla till det brinner nån stans :)

per
2011-09-02, 18:24
okej så här tänte jag enkelt å bra tror jag,justera kan man göra på annat sätt än på kontrollen ell22847er

per
2011-09-02, 18:25
landningsställ quadrocopter

StarvinMarvin
2011-09-02, 19:10
sätt ett servo i centrum istället o gör länkage ut till "armarna" där du fäster hjulen eller vad du nu vill ha