handdator

Visa fullständig version : Vill ha förlängda spakar till Hitech Aurora



Matsa
2011-09-30, 21:30
Någon som vet om spakar till sändare benämnda som JR/Graupner passar till en Hitech Aurora?

Matsa...

StarvinMarvin
2011-09-30, 23:19
Har aldrig ägt nån av märkena men på min futaba kan man gänga ut spakarna för att justera längden.. det trodde jag gick på de flesta radios eller???

// Matte

PatrikE
2011-09-30, 23:49
http://www.hab.se/forlangda-spakar-jrgraupner-2-st-p-948-c-795.aspx

Matsa
2011-10-01, 10:30
Hej Matte
Japp jag vet men jag vill ha dem lite längre än vad de går att skruva ut
Matsa...


Har aldrig ägt nån av märkena men på min futaba kan man gänga ut spakarna för att justera längden.. det trodde jag gick på de flesta radios eller???

// Matte

Matsa
2011-10-01, 10:32
Hej Patrik
Jag har kollat in Hab's spakar, så JR/Graupner har alltså samma gänga?

Matsa...

UndCon
2011-10-01, 10:55
På min radio är det M3 - så utbudet borde vara gigantiskt...annars får man väl svarva till egna...

PatrikE
2011-10-01, 11:03
Min gamla trotjänare JR388 har en vanlig M4 gänga.
TGY9X har M3

Du kan kolla med en skruv vilken gänga du har.

Inte så snyggt kanske men man kan ju sätta dit en vanlig skruv och linda eltejp runt. ;)

janj3an
2011-10-01, 20:48
Hej jag heter Jan Näsman janj3cub@hotmail,com . Jag brukar ta 8-10mm runstav sätta dom svarven borra 3,5mm hål sen gänga med bult som passar den gamla spaken . Längden avgör man längden själv brukar brukar göra ett kryss i toppen sen målar man i den färg man vill ha själv har jag röda. Dom är betylik varmar på vintern. Hör av dig om vill ha en bilder PS dom är mycket bildikt MVS janne iUMEÅ 090/124801 070/5378672.

Matsa
2011-10-09, 18:09
Fick reda på att det skulle vara Futabas spakar som passar :)

Matsa...

Heda
2011-10-10, 23:54
Jag hade en optic 6 och bytte till A9an och är helnöjd föruotm just att spakarna var lite kort, har skruvat upp mina så högt jag vågar utan att de ska trilla av. Så alla futaba "toppar" passar alltså Auroran?

Matsa
2011-10-11, 00:04
Hej Heda

Ja, enligt Tomas på Hab så passar Futabas spakar på Hitech.
Känner igen mig på din beskrivning :)

Matsa...


Jag hade en optic 6 och bytte till A9an och är helnöjd föruotm just att spakarna var lite kort, har skruvat upp mina så högt jag vågar utan att de ska trilla av. Så alla futaba "toppar" passar alltså Auroran?

Anders J
2011-10-11, 08:06
Jag har bytt till Futabas långa spakar på två av mina äldre Hitec utan några problem.

Matsa
2011-10-12, 00:10
Fick mina Futaba Spakar idag, och de passar fint kan jag meddela :)

Matsa...