handdator

Visa fullständig version : Epp-fpv-premiärsundqvistjohan
2011-10-17, 22:11
Premiär med Hobbykings FPV-kärra. Flög premiären på ”vanligt sätt” för att lära känna planet, kollegan som annars fungerar som co-pilot då jag flyger FPV fick titta i videoglasögonen.

Har satt gyro på skevrodren för att få kärran stabil i rollplanet, men jag måste kanske titta på gain-inställningen (eller så har jag för långsamma skevservon). Vid hög fart wobblar planet och meningen med gyrot är ju att få en stabilare filmning.

Jag är mycket nöjd med flygegenskaperna och när jag provocerar kärran att stalla (1’20–1’46 i filmen) är den mycket snäll. Kan hända att gyrot jobbar väldigt mycket när planet tänker vika sig över vingspetsen, så blir det bara en mjuk sväng med litet nos ner. (Testade segelflyga och ge höjd tills planet stallade och fortsatte att hålla höjdoder på).

Planet är i 1,8 m i spännvidd och orkar bära en hel del last, använder ett 5000 mAh 3-cells flygbatteri för att få tyngdpunkten bra trots en GoPro längst fram. Rejält mycket snabbare än min gamla FPV-kärra (EasyStar). Ska bli intressant att flyga FPV med denna kärra.


http://www.youtube.com/watch?v=Y2U9ReN-iyk

StarvinMarvin
2011-10-18, 04:32
Stiligt :D här e min senaste me samma kärra :) blev filmat i lördags :)


http://www.youtube.com/watch?v=Mb_Yz33_Md8