handdator

Visa fullständig version : Tester av borstlösa motorerradioactive
2011-11-09, 18:04
Ja, då är provbänken för motortester färdig och har provkörts. De första preliminära testresultaten finns än så länge bara på min hemsida, men kommer att presenteras här på RCFlygs forum och Eliasmodellflyg hemsida. Jag samarbetar med http://www.eliasmodellflyg.se/ och testar just nu hans Dys-moterer. Det kommer att finnas fler märken senare. Vi är alltså i ett uppbyggnadskede, så ha lite tålamod. De första motorerna, som ännu inte helt färdigtestade, finns än så länge på min hemsida http://www.radioactives.se/rc eller direktlänk för den som inte vill leta i menyn http://www.designchery.com/radioactives/rc/motor_test.html Nu är sidorna på engelska, eftersom jag har en större engelskläsande publik än svensk (iaf hittintils). Men jag kanske ska ordna till en svensk version när jag får tid över....

När varje motor är färdigtestad, så kommer resultatet att publiceras här på RCFlygs forum så att alla som vill kan ta del av det.

24350

Det här är ett smakprov. Dys A2812/14, en ganska fantastisk motor. Liten men kan ändå ge upp till 395 gram dragkraft med "felaktig" propeller och ändå ligga under max wattuttag. Passar bra till multikopters.

http://www.eliasmodellflyg.se/borstlosa-motorer/dys/dys-a2812-14.html


Lasse

Sigun
2011-11-09, 18:42
Hej Lasse
Trevligt initiativ tycker jag, ser fram emot fler tester framöver :)
/Martin