handdator

Visa fullständig version : micro quad från Blueskyrc.com



tragi702
2011-11-24, 20:11
för ett halvår sen blev Grannen nyfiken av rc flyg o en kvart senare va han fast... numera har vi flygplats mellan tomterna :sarcastic:.

han ville oxo testa multirotor flyg, o har hunnot med både vanlig quad+ o trikopter som han tränar på som bäst på nämnda flygplats!..han är en lättlärd en..:banghead:

för nån vecka sen fastnade han för denna här.. dolidasingen da så litten o söt:)24626
http://www.blueskyrc.com/index.php?main_page=product_info&cPath=5&products_id=30

Så igår kväll kom han förbi,allt var klart förutom att vi behövde flasha om ett HK KK kort till KK 4,7+ för o testa.Tjopp! Klart!

vi var lite skeptiska om kk kortet skulle kunna stabilisera denna lilla fjutt!!..
har läst om flera som haft problem när de blir så små??..

Hmm..ok,trottle range kalibrerad..lägger ner den på golvet..på med motorerna..justera in subtrim så den ligger stilla..stilla...gaaassaa på...och!!??!



http://www.youtube.com/watch?v=owHbv9Dy1dU


//Patrik.

tragi702
2011-11-24, 20:18
f-n vart ju i fel forum?!...
Kan admin flytta denna till multirotor delen,vore jag tacksam.. försökte o flytta den själv men vet inte hur?..eller om det inte går..

wOOfer
2011-11-24, 22:14
Låter som du och grannen har det riktigt trevligt ihop. :-)
Den gick riktigt bra, jag hade med den till jobbet igår och det blev en succé, det blev så populärt att jag fick åka hem på lunchen och hämta ett batteri till. Jag är helt fast i detta multirotorträsk, roligt är det med, ju svårare ju bättre hehehehe
Kört upp 2 batterier här nu i vardagsrummet, framför kaminen, kan det bli bättre än när man har både värme, lyssna på bra musik samtidigt ha en liten trevlig leksak?

SteffeB
2011-11-25, 01:48
Snyggt! :)

Skulle du kunna berätta lite mer om hur du ställde in KK kortet ? Jag har precis fått ihop en quad med 4.7 firmwaren, men har inte så bra koll på hur man ställer in den. Fattar inte riktigt vad de menar på http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1458663&page=5

T (http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1458663&page=5)yckte den flög skitbra, men det är ju kul om man verkligen kan ställa in den! :)

wOOfer
2011-11-25, 20:36
Det var inte mycket som behövdes ändra på, gjorde en throttle calibration och kolla så att alla gyron ville arbeta, reversera throttle kanalen då jag använder en futaba radio, satte pottarna på 50%, sen var det bara att flyga på tills batterierna var slut. :-)