handdator

Visa fullständig version : Lama V3 Tar inte signal..



Kennie
2012-01-31, 06:22
Hej! Jag har en Lama v3 som inhandlades vi jul.

Slog sönder bladen vid första kalibrerings flygningen, och den vart sen stående (Inomhus säkert, torrt och varmt) i någon vecka.
Nu när jag inhandlat dem vita extrem bladen och monterat dem så är den helt död...

Man hör när man kopplar in strömmen att servomotorn rycker till och att den blinkar och lyser, men inget händer när man rör på spakarna. Kontrollen är fullladdad bör jag tillägga! Den fungerade fel fritt efter kraschen...

Precis när den inhandlades så var det samma visa, den blinkade och hade ström i både dosan och laman, men inte inget liv.. sen lades den ner i kartongen och vips tre dagar senare så funkade den fast inget gjorts..

Någon som vet vad det kan va för fel?

//Mvh. Kennie!

jocke1963
2012-01-31, 10:54
Vilken variant av radio har du?
Är det en 2.4 Ghz-radio kanske du måste "binda" om den..?

Kennie
2012-02-01, 08:28
Vilken variant av radio har du?
Är det en 2.4 Ghz-radio kanske du måste "binda" om den..?
Yes 2.4 ghz! Hur gör jag det? :)

jocke1963
2012-02-01, 09:12
Du torde väl ha en bruksanvisning kvar?
Vad är det för märke/modell på helin?

Kennie
2012-03-14, 19:25
Vad är det du söker ang. radion? Kanske hittar något här:) http://www.hobbex.se/produkter/558-e-sky-lama-v3 sådan!

jocke1963
2012-03-16, 01:30
Den du länkar till har ju en 35Mhz-radio?
"Levereras med:
- 35Mhz FM sändare"

Har du laddat acken som ska sitta i helikoptern ?

Fler/bättre svar kanske du kan få här: www.rcheli.se