handdator

Visa fullständig version : finns det telemetry till Futaba 6J?



Marko
2012-03-13, 21:00
Hej
som rubriken säger, finns det telemetry att få tag på till Futaba 6j? tredje part eller original spelar ingen roll. Har sett att det eventuellt finns till alla Futaba som har FASST men min har S-FHSS. Skulle bli överlycklig om det fanns att få tag på. Har försökt Googla efter det, men inte hittat något.

/Marko

numnutchris
2012-03-13, 22:07
inte orginal, men du frågar om 3e-part: kör min 6J för småflyg med FrSky modul och de har telemetri, kräver lite hackande...

Marko
2012-03-14, 17:55
inte orginal, men du frågar om 3e-part: kör min 6J för småflyg med FrSky modul och de har telemetri, kräver lite hackande...

hej
gar du länk till produkten? och är det svårt att "hacka" den?
mvh Marko

numnutchris
2012-03-14, 18:10
D-serien har telemetri, enklast är nog (har inte testat denna själv) kombinerad sändar/skärm:
http://www.frsky-rc.com/ShowProducts.asp?id=93

Jag satte modul bakpå sändaren, tog ut ppm ur trainerporten men problemet var ström till modulen; satte 5cells ack i 6Jn och ström från den till modulen också. Däremot har jag inte använt telemetrin alls utan flyger bara småflyg med den radion.

Marko
2012-03-14, 18:13
D-serien har telemetri, enklast är nog (har inte testat denna själv) kombinerad sändar/skärm:
http://www.frsky-rc.com/ShowProducts.asp?id=93

Jag satte modul bakpå sändaren, tog ut ppm ur trainerporten men problemet var ström till modulen; satte 5cells ack i 6Jn och ström från den till modulen också. Däremot har jag inte använt telemetrin alls utan flyger bara småflyg med den radion.

okej, tack. Skall kika på den :)
mvh Marko