handdator

Visa fullständig version : E-OSD och GoPro



Boopidoo
2012-05-09, 00:57
Jag har problem att få min E-oSD att fungera bra med min GoPro. Texten syns knappt, jag kan se var den borde finnas men den är alltför förvrängd för att kunna urskilja någonting. Är det någon som framgångsrikt använder E-OSD med GoPro?

Impulze
2012-05-09, 08:16
Såg samma fenomen på en simpleOSD, tror inte det har något med vilken kamera du använder utan det är nog nått med OSD:n.

//Matte

Boopidoo
2012-05-09, 08:55
När man använder GoPro med RVOSD så måste man ta bort ett motstånd (har jag för mig) för att ändra impedansen eller något sånt. Jag har läst om liknande lösningar för andra OSDer som används tillsammans med GoPro men jag vet inte vad lösningen är för just E-OSD.

Jag undrar om inte UndCon använder E-OSD och GoPro... ska ta och fråga.

Impulze
2012-05-09, 15:52
Så tror jag det är på simpleOSD med, men det är bara för att öka kontrasten på informationen.

//Matte

UndCon
2012-05-09, 16:13
Jag har en gammal GoPro jag kan testa med bara för sakens skull ;)

Boopidoo
2012-05-09, 17:05
Jag testade just med en CX161 och där fungerar OSDn ibland. Det verkar bero på hur ljust motivet är. Det får mig att tro att det kan bero på signalnivån på något sätt.

UndCon
2012-05-09, 21:24
min gamla Gopro är just det...gammal och startar inte längre - får finnas kvar som reservdelar.