handdator

Visa fullständig version : Eagletree altimeter?



Boopidoo
2012-05-25, 10:36
Det är ingen som har en ET Altimeter microsensor till övers som de inte använder? Jag trodde inte att jag skulle behöva den när jag sålde mitt OSD Pro paket tidigare men nu när jag börjat flyga quad skulle det vara intressant med lite höjdinfo. :)

Boopidoo
2012-06-03, 14:54
Jag har köpt på mig en V4 altimeter som eventuellt inte fungerar med min gamla standard OSD. Är det någon som har en äldre V3 som har lust att byta med mig?

Jag har ingen möjlighet att kontrollera om den fungerar som den ska då jag har sålt min OSD PRO.

En tråd om detta på RCG: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1661864

Boopidoo
2012-06-11, 11:32
Ingen som vill byta upp sig till en V4 altimeter? Jag vill ju endast ha en V3 altimeter i utbyte. :)

numnutchris
2012-06-11, 12:54
Min altimeter är V3 medan logger, gps, osdpro är V4/nyare; har kört den som standalone då OSD inte åkt in i plan än pga kvaddprojekt dragit ut på tiden.

Se PM förresten.
:)