handdator

Visa fullständig version : GoPro HD strömförbrukning?



Impulze
2012-07-26, 11:34
Nån som har lite koll på vad Gopro:n drar med inspelning och live-ut? Tänkte ta bort batteriet och köra matning via ubec.

//Matte

Impulze
2012-08-04, 23:31
Mätte upp själv med all elektronik inkopplad.

OSD
GPS
600mW 2.4Ghz sändare
GoPro HD1 (via UBEC)

=715mAh

//Matte

markusb
2012-08-07, 18:00
Det var mindre än jag trott. Hade du gopron i videoinspelning eller bara påslagen?

Impulze
2012-08-07, 18:38
Den spelade in i 60 minuter...nu hade jag inte batteriet i gopro:n, vet inte om det skulle förändra nått i förbrukning.
Borde väl inte göra det.

//Matte

Fluf
2012-08-17, 09:00
Nästan relaterad fråga.

Klarar Go-Pro att göra följande saker samtidigt;
Spela 1080p in på SD kortet
Fotografera stillbilder med 2-5sek intervall
Streama live via ett FPV system?

Impulze
2012-08-17, 09:04
Utan att testa tror jag det ska gå, tyckte jag såg en sån tråd på rcgroups men att det blev nått skumt på live-videon samtidigt som korten togs.

//Matte

simonarvestrand
2012-08-17, 09:19
Jag har tagit bilder och flugit fpv samtidigt utan några som helst problem

LAN
2012-08-18, 19:45
Jag har tagit bilder och flugit fpv samtidigt utan några som helst problem
När jag provade detta så blinkade bilden till (live-out) varje gång kameran tog en bild. Blinkningen varade någon sekund. Har du HD Hero eller HD Hero 2? Vet du vilkebn firmware du kör? Jag har en HD Hero med senaste firmware, och retar mig oerhört på den blinkande bilden.

simonarvestrand
2012-08-18, 19:58
När jag provade detta så blinkade bilden till (live-out) varje gång kameran tog en bild. Blinkningen varade någon sekund. Har du HD Hero eller HD Hero 2? Vet du vilkebn firmware du kör? Jag har en HD Hero med senaste firmware, och retar mig oerhört på den blinkande bilden.

hero2 med senaste fw