handdator

Visa fullständig version : Uppgraderat kameran ;-)



bogieboy
2012-11-03, 18:54
Snart kommer det en 3D film. Gjorde ett klipp på blocket nu när alla vill ha HERO3:an fick en HERO2:a, 3D huset och wifi backpac combo. Nästan gratis. :-D

33418

Tapatalk 2

UndCon
2012-11-03, 21:38
ajdå - han köper saker iaf :)

bogieboy
2012-11-04, 06:34
Ja det gör jag, jag lägger inte ner helt. ;-) men blir inget FPV eller multiqopter förens det finns mer tid.

Tapatalk 2

remsan
2012-11-06, 12:48
Ser fram emot dina filmer. Vad kommer du att köra för editerings program? StereoMovieMaker? Eller programmet som följer GoPro?

bogieboy
2012-11-06, 14:21
börjar nog med det medföljande programmet men jag ska nog testa Stero movie maker! :)

bogieboy
2012-11-06, 17:16
Måste rekommendera remoteGo appen för er som har wifi backpack. Funkar alldeles utmärkt att styra kameran och även se bilden med din android telefon.

Tapatalk 2

simonarvestrand
2012-11-06, 17:20
Jasså finns det en fungerande app till android ? coming soon står det ju på gopros hemsida?

PatrikE
2012-11-06, 17:55
Jasså finns det en fungerande app till android ? coming soon står det ju på gopros hemsida?
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.tavarn.remotego&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy50Y XZhcm4ucmVtb3RlZ28iXQ..

Sickan
2012-11-06, 17:57
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.tavarn.remotego&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy50Y XZhcm4ucmVtb3RlZ28iXQ..

Kanon!

--
S

bogieboy
2012-11-06, 18:23
Ja den offciella verkar ha fastnat i tullen eller nått :-P Men denna går riktigt bra så länge. Jag har inte lyckats få den att funka samtidigt som wifi fjärrkontrollen än dock, men det kanske inte går med den riktiga appen heller.

Den var lite lurig att få igång dock man måste gå in i inställningar för wifin i mobilen och ansluta till wifi backpac manuellt innan man kan köra appen.

Jag fick även ladda ner en video app.

Tapatalk 2

simonarvestrand
2012-11-06, 18:35
Laddade ner och kikade lite på appen :) väntar dock på min hd3black nu, har ingen wifi innan den anländer.

bogieboy
2012-11-06, 19:54
Nice, jag väntar lite tills den börjar gå ner i pris. Men det blir nog en sådan också. Men först ska jag ha en wifi backpac till till min andra hero 2:a och ett dyk hus.

Jag kommer dock ha kvar båda hero 2:orna även om jag köper en 3:a blir lättare att få fler vinklar på samma tagningar så man kan göra lite roliga klippningar. Och HERO2: an är ju ingen dålig kamera.

Nu har den ju även fått protune med sista uppdateringen. Roligt när saker blir bättre och bättre. :D

Tapatalk 2

per
2012-11-07, 16:43
Måste rekommendera remoteGo appen för er som har wifi backpack. Funkar alldeles utmärkt att styra kameran och även se bilden med din android telefon.

Tapatalk 2
har en iphone 4+en gopro 2 med wifi men är missnöjd då bilden inte hänger med i telefonen genom kameran ,,hur funkar det för er.. mvh per

bogieboy
2012-11-07, 19:25
Jag har ett delay på 1-2 sek men videon flyter fint samsung galaxy s2.

Tapatalk 2

bogieboy
2012-11-18, 16:14
http://img.tapatalk.com/d/12/11/18/reby7yzy.jpg

Fick ett dyk hus på fars dag :-D

Tapatalk 2

simonarvestrand
2012-11-18, 17:25
Går det få tag i synckabel löst ? är lite sugen på att testa lite 3dfilmning. men vill inte ha husen.

bogieboy
2012-11-18, 19:37
Går det få tag i synckabel löst ? är lite sugen på att testa lite 3dfilmning. men vill inte ha husen.

Vet ej men det borde ju bli billigare så... Kolla med någon återförsäljare om den finns som reservdel!

Tapatalk 2

simonarvestrand
2012-11-18, 20:05
Vet ej men det borde ju bli billigare så... Kolla med någon återförsäljare om den finns som reservdel!

Tapatalk 2

Har det blivit nån 3dfilmning?

Eftersom jag har hd2 och hd3 så gissar jag att 3dhusen inte passar så bra , linsen sitter inte riktigt på samma höjd.
måste nog ordna något eget.

bogieboy
2012-11-19, 18:36
Jag tror dock att det måste vara samma version av kamera hero 1 och 2 lirar inte ihop... Men du kan ju alltid tidssynka själv. Jag har lite problem att hantera filerna på min dator den kokar bara man tänker på HD videoredigering :-P men jag har gjort några tester men inget jag vågar visa än :p

Tapatalk 2

simonarvestrand
2012-11-19, 18:54
HD2 och 3 tror jag ska vara samma på den biten.
tänkte försöka använda cineform och synca själv men det vägrar ta två 2d filmer, får testa med något annat program.