handdator

Visa fullständig version : Remzibi osd



uffe40
2012-11-09, 13:10
Har en som jag har lite problem med, kan man nolla höjd och distans hem för den vill inte stämma
Med vänlig hälsning, uffe

Impulze
2012-11-09, 19:24
Bara "set home" igen, men gör det då du har gott om låsta satelliter.

//Matte

uffe40
2012-11-09, 19:55
Ursäkta en nybörjare , men hur gör jag det

Impulze
2012-11-09, 20:40
Finns en liten knapp på själva modulen, dra av krymplasten så ser du den eller så känner du dig fram tills du hittar den.

//Matte

uffe40
2012-11-09, 20:46
Ok tackar,,trycker på den när jag har många sat,
Med vänlig hälsning, uffe