handdator

Visa fullständig version : Hur montera GoPro Hero 3 ?



pernstig
2013-01-22, 08:46
Jag köpte en GoPro Hero 3 silver utan tillbehör och upptäckte att det inte finns något fäste på den nakna kameran. Har ni några förslag på (fast) montering på en Quad eller måste jag köpa ett originalhus?

simonarvestrand
2013-01-22, 08:49
Det beror nog på hur rädd du är om kameran :)

Min hd2a monterar jag på en bit velkro och spänner ett velcroband över den,
hd3an kör jag i hus och fästet från orginalkartongen som jag sågat till för att passa .

Sickan
2013-01-22, 16:00
Jag spänner fast den med gummisnodd/snoddar och har LayerLens på, http://www.fpvmanuals.com/layerlens/. Under och bakom den har jag avklippta toppar från hörselplugg :)

--
S

Defuncta
2013-01-22, 16:26
Min Gopro Hero fäster jag med några varv med eltejp och ibland dubbelhäftande tejp. Dock har den varit med ett tag nu, så kan väl inte säga att jag är rädd om den :D
36172