handdator

Visa fullständig version : Futaba T12FG



Örjan
2013-02-02, 13:44
Hej,

Jag har en Futaba T12FG (FASST) som jag köpte i slutet av 2008. Operativsystemet är version 1.3. Det finns två tillgängliga uppdateringar hos Futaba:

1. T12FG Ver.2.0 recovery of the model data and update to Ver.2.1…är det någon som vet om man kan uppdatera direkt från 1.3 till denna version?
2. T12FG/FX-30 SOFTWARE UPDATE CHANGES (VERSION 3)

Har mailat Futaba 2 gånger utan att få svar. Jag har såväl SD-kort som läsare och vet hur man praktiskt går till väga, men känns lite osäkert, därav frågeställningen

/Örjan

McRegor
2013-02-02, 15:21
Enklast är väl att ställa frågan till Kaj på den svenska Futaba-servicen - http://www.minicars.se/info.htm
Roger

Örjan
2013-02-02, 16:04
Tack.
Det förefaller vara enklast/Örjan

bokis
2013-02-02, 17:17
Om du har lite tålamod så ska jag försöka få Dr Hanke att skriva ett par rader om det,han har gjort det åtskilliga ggr åt oss..
T.o.m jag har lyckats efter hans instruktioner!

DrHanke
2013-02-02, 19:46
Hej,

Jag har en Futaba T12FG (FASST) som jag köpte i slutet av 2008. Operativsystemet är version 1.3. Det finns två tillgängliga uppdateringar hos Futaba:

1. T12FG Ver.2.0 recovery of the model data and update to Ver.2.1…är det någon som vet om man kan uppdatera direkt från 1.3 till denna version?
2. T12FG/FX-30 SOFTWARE UPDATE CHANGES (VERSION 3)

Har mailat Futaba 2 gånger utan att få svar. Jag har såväl SD-kort som läsare och vet hur man praktiskt går till väga, men känns lite osäkert, därav frågeställningen

/Örjan

Ska inte vara några problem, följ instruktionen så ska det gå bra. Jag har uppdaterat ett antal utan problem. Version, tja ta den senaste V.3 :)

Örjan
2013-02-03, 11:31
Tack för er hjälp.
Normalt brukar ju inte uppdateringar vara några problem. Det jag oroades över, var att det är så många versioner mellan min och gällande version att det inte gick att gå direkt till senaste version.

Ja, instruktionerna är tydliga, så av detts skäl ska det nog inte vara några problem.

Antar denna uppdatering (precis som alla anda motsvarande) så försvinner INTE befintlig data, dvs modellminnet...VÄL??.

/Örjan

bokis
2013-02-03, 14:40
De försvinner inte,har inte gjort det för mig men jag har numera för vana att spara ner modellminnena jag har på radion till SD kortet som backup ialla fall efter att jag har tappat modeller pga klantighet i accbyten på T12,har varit en god idé för mig..:blush: