handdator

Visa fullständig version : DJI NAZA config



freno
2013-03-12, 15:48
jag håller på att konfigruera nazan till min y6. Men får inte riktigt till det med Gps, Attitude, Manual läget.
Jag har den Futaba t8j radio och i naza config så ligger lägena rätt till 99,99% men då och då i olika gaslägen/roderlägen så hoppar den ut från sitt läge för en millisekund. Vad ska jag göra för att få till det?

zooks
2013-03-12, 17:37
Justera in lägena mer i mitten, så det är lika mycket åt båda hållen i fälten.

freno
2013-03-12, 20:49
Justera in lägena mer i mitten, så det är lika mycket åt båda hållen i fälten.
Tycker att jag gjort det för 100 gången, men får väl försöka igen:)