handdator

Visa fullständig version : Hitec Aurora 9



Flygtoken
2013-03-19, 17:12
Hej!
Har köpt en Hitec Aurora 9.
När jag startar den, startar den inte med fönstret pleace check freqency
transmit ?
Yes no

Utan med Model-4 Normal osv.



Hur kommer man till start?

Bmsone
2013-03-20, 18:31
Går inte det att ställa om man vill ha det fönstret eller inte? Har för mig det, svågern har en sådan....

/Björn från S2 via Tapatalk

Curpling
2013-03-22, 22:02
Skall ta och kolla på min. Återkommer.

Matsa
2013-03-22, 22:17
1 Gå först på blocknyckel symbolen
2 Välj SYS.MGNT
3 Gå till sida 2
4 -Check Frequency : till ON

Matsa...

Nexus
2013-03-24, 20:47
ja hej på dig och du kan ta titta på här film hur man göra att start med detta:

http://www.youtube.com/watch?v=SKBJYRnFBXE

Hälsningar Steve