handdator

Visa fullständig version : KK2 Autolevel (Tri i backen)



numnutchris
2013-03-30, 14:41
Lärde mej att KK2's autolevel fungerar utmärkt i inverterat läge, tyvärr flög inte trikoptern så bra i det läget...
Gäller dra rätt switch mao, jaja - se klippets info:

http://www.youtube.com/watch?v=pcq63mcyQuY

:icon_redface:

simonarvestrand
2013-03-30, 20:39
oops :)

Mr J
2013-03-30, 21:06
Det var som tusan, jag har för mig att jag har sett nån filmsnutt med en quad upphängd upp och ner i snören med motorerna igång, när sen self level sattes igång så flippade den runt till rättvänd.

Jocke71
2013-03-30, 21:59
Kan tala om av erfarenhet att kk2 kort i autolevel inte gillar kyla något vidare,kompisen och jag stod och flög hade väl gått ett par min, när hans multi bara slog över på rygg och inte ville vara med längre, tog in den i värmen sen funka den som vanligt igen. Min teori är att acceleratorerna inte gilla kylan eller nån kunnig som har en annan förklaring?

simonarvestrand
2013-03-30, 22:05
Om du tar den från varmt till kallt fort så kan gyrona spåra ur lite men låter du den klimatisera sig ute ett tag brukar det inte vara några problem.

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

numnutchris
2013-03-30, 22:15
Ska heller inte svara på detdär mer än att man nog inte ska flippa med autolevel påslaget :)
Temputjämnad var den nog då det brukar ta en kvart+ eller nåt ut till skogen.
Blev lite påskpyssel, enda som pajjade var propparna och en arm, ja alla buntbanden förstås då "allt" poppade loss. Har sågat till nytt och ska passa på byta reglagen iom jag aldrig gillat de där hks multistar.

simonarvestrand
2013-03-31, 14:24
Flip och autolevel på något som inte vet vad som är upp och ner är nog en dålig kombination :)

Mr J
2013-03-31, 15:51
Flip och autolevel på något som inte vet vad som är upp och ner är nog en dålig kombination :)

Det håller jag med om, men hur förklarar man det här?


http://www.youtube.com/watch?v=_ZPcww9MRRY

Det ser ju ut som att Self level vet vad som är upp och ner...

simonarvestrand
2013-03-31, 16:48
Inte riktigt standard tror jag

Mr J
2013-03-31, 18:23
Tja.. Det var en film som kom ut en vecka efter KK2 korten, och det skulle vara KK2 med v1.0.

simonarvestrand
2013-03-31, 19:21
Jag är skeptisk. men det är inga större problem egentligen att programmera den så, så det kanske fanns från början. . .

numnutchris
2013-03-31, 19:32
Kan inte förklara heller, men förtydligar iaf att jag hade AL påslaget från början. Kör med FW1.5 och har, förutom tri vs quad, helt andra P o I än i videon; den är rätt vild om man klarar hantera det (jag ska la börja lära mej vilka switchar jag programmerat kanske...) :blush:

Den är på G iallafall, går åt en massa buntband... :huh:

numnutchris
2013-04-22, 17:32
Epilog: Den råkade bli liggande pga andra projekt men nu går den flyga igen:

http://www.youtube.com/watch?v=tMaO7kFxHlA

:D