handdator

Visa fullständig version : Eagle Tree e-Logger V3 + osd, Ingen bild.. men OSD.



DennanHMFK
2013-06-02, 13:09
Fick låna en OSD av en kompis, då han inte har nytt av den.. visst legat ett bra tag.

Det är en Eagle Tree e-Logger V3 med GPS och Video OSD (inte PRO modellen).
Har kopplat in det i datorn, uppdaterat och klart.

Men när jag sedan kopplar in det för att testa på min skärm, så får jag bara fram OSD på skärmen men ingen bild från kameran.
Tog och kopplade in kameran direkt i tv:n och det lirar fint (flög ju med den igår).

Vetetusan vad det kan vara..

Hade ju varit så skoj att testa detta.

39058

39059

DennanHMFK
2013-06-02, 14:35
har lagt ut allt på balkongen nu, så GPSn fick kontakt osv.. tänkte om det kan vara något.. lika bra och testa.
men njee.

allt tuffar på, men ingen bild från kameran.

vad kan hända om jag vänder på video-in kontakten till OSDn?
så att Signal och minus byter plats?

frznlogic
2013-06-03, 22:56
Tjo, har v4 pro med lite pryttlar till så lite annorlunda. Ett par tankar, dubbel och trippel kolla alla video in och out etc, jag tycker en del av av de bitarna inte var helt bra dokumenterade i ET's dokumentation. Över lag är deras dokumentation ett helvete att följa.

Dock, jag har äntligen fått alla delar i min setup att fungera riktigt bra ihop och jag tror det kan vara tokigt bra med lite tur.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

UndCon
2013-06-03, 23:27
Jag har V3 och OSD PRO....på den är det väl utmärkt vart video ska in och ljudet ska ut...det enda som kan vara knepigt var för att slippa brownout så skall den matas med extra ström...men det står längre ner i PRO manualen

DennanHMFK
2013-06-04, 08:33
På icke pro, så är det video in på övre och ut på den undre.. Men det händer inte så mycket mer än att man ser osd på skärmen utan video. :-\

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

UndCon
2013-06-04, 11:08
samma på PRO - it och in på motsatta sidor.

En tanke - jag byggde ihop hela kedjan med gemensam jord - kanske påverkar...

Idag kör jag med Arduplane utan OSD - kanske skulle försöka klämma in ET sakerna i Bixlern också...

DennanHMFK
2013-06-05, 10:17
allt är rätt kopplat, är ju bara OSD, Elogger och GPS...
har testat utan GPS också, men det gav ingen skillnad tyvärr... känns lite som OSDn har sagt upp sig. :/

DennanHMFK
2013-06-06, 21:04
WOHO!!!

fick svar av ET på FPVlab, skulle testa en äldre mjukvara, hade 10.48 och fick ta hem 6.96 eller vad det var dom länkade.
och så downgrade den FW i eLogger och OSD... nu funkar det fint!

Ska se om man kan testa lite ikväll.