handdator

Visa fullständig version : DJI Phantom hjälp!



Petan
2013-06-22, 09:41
Hej Till Alla och glad midsommar/afton!!
Köpte en Dji Phantom och kan inte få den att flyga, i början kunde justera propeler och flyga inomhus lite men blinkade rött så läste i manualen på internet och uppdaterade drivers och software på Phanton,, efter det när jag försöker synkronisera sändaren med Phantom får 4 gröna blinker och sen börja blinka gul 3 gånger i intervaler hela tiden och ingenting händer..Vad gör jag för fel?? är det någon som kunde hjälpa mig med detta??,bor i Malmö så om det finns nån som kunde hjälpa mig med detta skulle vara väldigt tacksam,ha en mycket trevlig dag och tack på förhand....

MvH/Patrick....

Sickan
2013-06-22, 10:52
Jag har ingen erfarenhet av Phantom, finns säkert många här som kan hjälpa dig! Gissar att det är en inbyggd Naza i dem så info. du kan hitta om den kanske kan vara användbart.

Det jag tänkte på var att om du inte löser det så har vi återkommande FPV-träffar (allt flygande som sker är inte FPV) i Skåne nästa helg. Vi är ett gäng som träffas och utbyter idéer, flyger, grillar och socialiserar :) Förra gången var det en Phantom på plats. Jag är säker på att du kan få hjälp av oss där annars. Håll utkik här efter eventuella ändringar http://www.rcflyg.se/forum/showthread.php/35236-FPV-tr%C3%A4ffar-2013?p=315971&viewfull=1#post315971

--
S

Stiffe
2013-06-22, 11:40
Hej Till Alla och glad midsommar/afton!!
Köpte en Dji Phantom och kan inte få den att flyga, i början kunde justera propeler och flyga inomhus lite men blinkade rött så läste i manualen på internet och uppdaterade drivers och software på Phanton,, efter det när jag försöker synkronisera sändaren med Phantom får 4 gröna blinker och sen börja blinka gul 3 gånger i intervaler hela tiden och ingenting händer..Vad gör jag för fel?? är det någon som kunde hjälpa mig med detta??,bor i Malmö så om det finns nån som kunde hjälpa mig med detta skulle vara väldigt tacksam,ha en mycket trevlig dag och tack på förhand....

MvH/Patrick....

Har ingen Phantom men Naza som den har , Låter som det inte lirar efter din uppgradering , ser allt ok ut i Naza assistenten ? , kalibrering mm

Petan
2013-06-22, 12:20
hej igen!
tack för snabba svar,den ser bra ut i naza assistenten och kalibrering inga konstigheter , hoppas att någon kan hjälpa att fixa den och tack så mycket för informationen angående nästa lördag FPV träff kommer säker åka dit (hehehe), ska kolla nu allt info jag kan hitta om den inbyggd naza så kanske blir lättare för Er att hjälpa mig,tack på förhand,,

MvH/Patrick

Ålänning
2013-06-22, 18:59
Nån guru på www.pitchup.se kanske kan hjälpa?
http://www.pitchup.se/index.php?route=product/category&path=139