handdator

Visa fullständig version : vad behöves för dubbelkommando?



newbadboy
2013-08-19, 12:14
Har en graupner mx12 hott sändare som jag skulle vilja köra dubbelkommando på med mig som lärare. Vad behöver jag för prylar? Behövs en komplett sändare till eller finns det ngn form av dummy sändare?

freddan_6
2013-08-19, 15:56
Hej
Det behövs komplett sändare av kompatibelt märke + kabel eller trådlöst. Med trådlöst ska de flesta sändare fungera om bara kanalordningen är samma.

bem
2013-08-19, 16:43
En Graupner MX-12 Hott sändare till är väl enklast, har för mig du kan köra trådlöst då också så slipper du sladd mellan sändarna.
Kolla på tyska ebay om du kan bjuda på nån och kanske få den billigt.

/Bo

newbadboy
2013-08-20, 19:19
Tack för tipset ang ebay