handdator

Visa fullständig version : Liten film över Västervik!slaffe
2013-09-06, 14:19
Hade tänkt göra lite mera editering och mixande men kastade bara upp materialet med musik på, blev lite knas eftersom datorn jag har är för dålig för att spela upp materialet i editprogrammet. Hade lyckats böja ena propellern så fick ruskiga jello-effeks. Gjorde filmen för en polare vill se :P Hur som!

http://www.youtube.com/watch?v=7VAXXyjv3go&hd=1

UndCon
2013-09-07, 14:38
Vad gör du om du krashar på ett hus och det brinner ner pga lipo-brand?
Tänk dig för ett par steg innan du flyger över bebyggda områden...

Flygningarna över vattnet var fina, Västervik är ett trevligt ställe och jag kan tänka mig att man kan göra många filmer i skärgården runt omkring.

simonarvestrand
2013-09-07, 19:09
Som sagt , tänk lite och undvik flygning över bebyggelse.

många minnen har man från den där sketna bron i västervik som jag felsökt på några ggr eller försökt felsöka för den har fungerat klockrent varenda gång man va där men strulat när man kommit hem igen.

slaffe
2013-09-07, 21:47
Ni har rätt i det ni säger. Jag hade tänkt att bara flyga över storaströmmen och över skeppbrofjärden/gamlebyviken. Drogs med av den härliga vyn och ville ha en snabb överblick över husen.. Dumt gjort, nästa gång kanske det är ju då det händer något, gud förbjude. Du är inte den enda som ogillar den bron simon :)

Ålänning
2013-09-07, 22:13
Snyggt filmat. =) Håller med om det med överflygning av bebyggelse, är en risk.

Men en OT-undran... vad händer om ni flyger ert RC-flyg in i en parkerad bil utanför ert RC-flygfält? Eller ett hus? Eller om ni cyklar in i samma bil, eller ett hus? (funderar bara på försäkringen som gäller när vi RC-flyger här)

UndCon
2013-09-07, 23:55
Det gäller att ha koll på sina försäkringar helt enkelt, en del får man via RCflyg eller svenskt modellflyg
UAV reglerna kräver dessutom extra försäkringar