handdator

Visa fullständig version : Dji Groundstation ang inställningar



panino
2013-12-05, 14:07
Har kollat runt lite på denna!
Har en fråga dock eller två!
Är det inbyggt i denna så att man kan göra samma inställningar i Naza-M software, som man kan göra med en BTU-modul? För att ställa in så att flygningen blir så jämn och fin som den skall vara! Eller skall man tvunget koppla in en BTU modul också?

Stiffe
2013-12-05, 15:21
Hej

Du kan inte göra inställningar i Naza eller WKM med gamla Datalinken så tyvärr måste du ha en BTU om du vill göra det trådlöst i det fallet , däremot nya med Bluetooth enligt ovan inlägg

Magnus Lindgren
2013-12-05, 17:42
Hej

Du kan inte göra inställningar i Naza eller WKM med Datalinken så tyvärr måste du ha en BTU om du vill göra det trådlöst


Det går visst att göra det med datalänken med BTU. Jag gör det och det fungerar utmärkt.

Stiffe
2013-12-05, 21:34
Det går visst att göra det med datalänken med BTU. Jag gör det och det fungerar utmärkt.

Sorry Magnus men kan du förklara det närmre ?? :) jag trodde frågan gällde om man kan göra det enbart med datalänken och det var det jag svarade på men det kan vara att jag missat någon funktion, DJI uppdaterar som sagt hela tiden och i så fall ber jag om ursäkt

Magnus Lindgren
2013-12-05, 21:37
Sorry Magnus men kan du förklara det närmre ?? :) jag trodde frågan gällde om man kan göra det enbart med datalänken och det var det jag svarade på men det kan vara att jag missat någon funktion, DJI uppdaterar som sagt hela tiden och i så fall ber jag om ursäkt

Har man iPad Ground Station, dvs senaste datalänken med bluetooth modul, så kan man ansluta med vanliga appen för iPhone för att justera inställningar i både Naza, Wookong och A2. Så man behöver mao inte ha någon extra BTU monterad för att få den funktionen. Detta har fungerat sen dagen då iPad Ground Station släpptes. ;)

Stiffe
2013-12-05, 21:50
Har man iPad Ground Station, dvs senaste datalänken med bluetooth modul, så kan man ansluta med vanliga appen för iPhone för att justera inställningar i både Naza, Wookong och A2. Så man behöver mao inte ha någon extra BTU monterad för att få den funktionen. Detta har fungerat sen dagen då iPad Ground Station släpptes. ;)

Efter att läst på lite så stämmer det helt klart precis som du säger med nya ipad Ground station som har Bluetooth från början som kom i Sep, själv har jag gamla datalink utan dessa funktioner , ber om ursäkt om jag spridit felaktiga uppgifter :) som sagt man hinner inte med i DJI s svängar hela tiden