handdator

Visa fullständig version : Rctimer esc



lillefredrik
2014-02-22, 21:34
Rctimer esc.
Behöver man programera Rctimer model SK-30A med SimonK?

Skydive
2014-03-05, 11:57
Rctimer esc.
Behöver man programera Rctimer model SK-30A med SimonK?


Det står ju klart och tydligt att det redan ligger simonK på dom!


"SK-30A SimonK Firmware Multicopter Speed Controller ESC 30A"

lillefredrik
2014-03-05, 13:43
Undrade om man behöver programkort ?

Thelonnquist
2014-03-05, 16:03
SimonK är förinställda för multirotor, så man kan ej använda prog.kort

lillefredrik
2014-03-06, 07:24
En liten fråga bra skall jag ta bort den röda kabeln när jag har naza V2?och i så fall skall alla bort?

lillefredrik
2014-03-07, 06:46
Installerade mina Rctimer esc 30a simonK igår och testade o när jag ger fullgas så stiger den inte rakt upp den liksom drar bakåt o vinglar,och så tycker jag de är dåligt med kraft.Hade plush 30a innan och dom va ok när jag körde i manual mode va de bra drag i den men med Rctimer så är de sämre drag än gps mode,är de något jag har gjort fel?Tack för svar.

simonarvestrand
2014-03-07, 17:46
har du kalibrerar reglagen ?

lillefredrik
2014-03-07, 20:38
Ja dom är kalibrerade.

simonarvestrand
2014-03-07, 20:57
jag har själv inga positiva reaktioner efter tester med rctimer escar men i ditt fall så låter det verkligen som dom inte tagit kalibreringen ordentligt ,

lillefredrik
2014-03-08, 13:02
Slängde bort mina Rctimer esc och satte dit mina plush esc så nu funkar TBSen klockrent:)