handdator

Visa fullständig version : 3-läges switch på Spektrum DX5e



Immelman
2014-02-23, 23:01
Köpte en DX5e till min Blade 350QX.
Tyvärr hade den endast endast 2-läges switch på kanal 5, vilket innebär att jag endast
kan välja 2 av 3 flygmoder på Blade'en.
Någon som konverterat en DX5e från 2 till 3-läges switch?

yak 55
2014-02-24, 00:58
Det går nog inte, för programvaran i radion stödjer inte fler flightmoder än två st.

pgrts
2014-02-24, 05:57
Lite konstigt är det. De DX5 som följer med planen med Safe lär väl ha en 3-lägesbrytare för flightmode.
Dessa plan har inte gått att köpa BNF utan enbart med DX5.

yak 55
2014-02-24, 12:14
Jasså, Jaha det är mer än jag vet, men jag vet att dx6 och dx7 inte har tre läges vippor så man måste upp till en dx8 för att få det.

neu
2014-02-24, 14:16
Har dom inte en 3-way till flight mode? Har själv bara en Dx8 som jag gillar skarpt. Funderar på en dx9 men blir nog en jeti DS-16.

pgrts
2014-02-24, 15:17
Jasså, Jaha det är mer än jag vet, men jag vet att dx6 och dx7 inte har tre läges vippor så man måste upp till en dx8 för att få det.
Så konstigt. Min DX7 har en 3-läges switch som jag använder till flap på motorplan och mode på segel.

yak 55
2014-02-24, 17:36
Så konstigt. Min DX7 har en 3-läges switch som jag använder till flap på motorplan och mode på segel.

Ja precis, men inte för flightmodes på heli, Gammla DX7 har 3 flightmodes, men inte den nya DX7s.

Immelman
2014-02-24, 17:42
Vore intressant att se hur de tre trådarna från 3-läges switchen på en DX5e är anslutna på kretskortet.
Finns det någon vänlig ägare till en dylik DX5e ,som har möjlighet att ta en bild på nämnda objekt ?

Vore väldans bussigt !