handdator

Visa fullständig version : Kan inte gå in i autotune?



LeoR
2014-03-19, 08:09
Hejsan!

Håller på och pillar med mitt apm kort. Jag har precis ställt in värden för gasen och pitch och roll så nu tänkte jag köra med autotune för att finslipa det hela. Men när jag flyger med ALT hold läget och knäpper på autotune med rätt switch så händer inget? Någon som kan tänkas veta en lösning?

magnusvr
2014-03-19, 18:16
Kolla i RC-kalibreringsskärmen att den kanal du satt som AutoTune-kanal, faktiskt ger utslag från låg till hög. Så att det inte är något missförstånd där... typ att den är reverserad eller att du satt fel knapp i radion eller något.

För mig funkar AutoTune bra!
Gjorde först en när det var helt vindstilla. Blev bra! Sedan lyckades jag skriva över mina PID:ar, så jag gjorde om det en något blåsig dag. Fick hämta hem den hela tiden då den drev i vinden medans den tunade.
Blev helt andra piddar kan jag säga!
Får göra om det en dag igen när det är vindstilla...

/M

LeoR
2014-03-19, 19:37
Nä, allting rör sej som det ska, får PWM värde på över 1800 när switchen är i rätt läge (Switch SF på Futaba)