handdator

Visa fullständig version : Får ingen bild i Fatshark goggles - Immersion 5.8GHz 600mw - Behöver hjälp!



Matjon
2014-04-19, 21:25
Hej,

Har kopplat upp allt som jag tror det ska kopplas :-)
Lyckas inte få någon bild i mina goggles, bara vit bild.

Utrustning:
Fatshark Dominator med 5.8GHz mottagare
ImmersionRC 5.8GHz 600mw
PZ0420H 12V kamera

Har även en annan fpv setup, samma sak där. Får ingen bild.
RMRC-PICO-WIDE-V2
AltitudeRC Nano 5.8G

Bild på hur jag kopplat, har jag gjort fel på något sätt?

markusb
2014-04-19, 21:30
Koppla även svart kabel från sändaren till svart kabel på kameran. Just nu har du ingen jord mellan kamera/sändare.

Impulze
2014-04-19, 21:32
Koppla in jord så du har en sluten jordkrets.

//Matte

markusb
2014-04-19, 21:33
http://s19.postimg.org/yiswf16yr/fpvkoppling.jpg

Impulze
2014-04-19, 21:34
Det finns ett jordstift bredvid videosignalen på Vtx:n, det gör det hela enklare.

//Matte

markusb
2014-04-19, 21:37
Ah, snitsigt :cool:

Matjon
2014-04-19, 21:52
Kopplade in jord från GND på immersion vtx till kamerans svarta. Ingen skillnad. Får ingen bild.

Här med en annan kamera, denna kopplingen kan ju inte vara fel. Får ändå ingen bild.
Antingen missar jag något självklart eller så är något sönder. Jag har 2 sändare och 2 kameror (har en kamera till som jag inte testat) och det funkar inte med något.

Impulze
2014-04-19, 21:55
Testat ändra kanaler? Ändrat switchen så att det är den inbyggda som är aktiv?


//Matte

Matjon
2014-04-19, 22:14
Ändrat kanaler, ändrat switchen fram och tillbaka och stängde dessutom av mitt trådlösa 5Ghz ifall att.
Vet inte vad mer jag ska testa.

Impulze
2014-04-19, 23:38
Inkompatibla? Min inbyggda funkar då inte till min foxtechfpv sändare.

Eller defekt mottagare, är den ny?

//Matte

Matjon
2014-04-20, 10:37
Allt är helt nytt. Köpt dec 13 och jan 14.

Men nu undrar jag om grejerna faktiskt är kompatibla. Köpte vtx och goggles hos Electronicarc och valde till inbyggd 5.8GHz mottagare. Ser nu att mottagaren använder NexWaveRF medans ImmersionRC sändaren använder Airwave. Är inte dessa kompatibla?

Impulze
2014-04-20, 10:43
Ingen aning, men troligen så är dom ju inte det.

//Matte

Doorcracker
2014-08-28, 09:09
Hur gick det? Lite gammal tråd men jag har själv varit i samma situation. Glömde ändra på switchen på undersidan av glasögonen.