handdator

Visa fullständig version : FPV på riktigt - WingsuitJesper Carlbring
2014-10-21, 18:11
Det finns FPV som i när man sitter tryggt på marken och manövrerar en flygfarkost försedd med kamera, och så finns det FPV som i att kasta sig ut för ett berg och likt en flygande ekorre susa mellan diverse hinder så nära marken som möjligt. Filmerna påminner om varandra oavsett vilken metod man väljer (sitta på marken eller själv vara i luften), men skillnaden vid en olycka är väl den viktigaste. Antingen går planet sönder, eller så hamnar man med ansiktet i gruset milt sagt.

Är det någon som, rent hypotetiskt, skulle våga sig på det här med wingsuit? Visst lockar det när man är van att flyga såhär fast genom glasögon?


https://www.youtube.com/watch?v=hIs6wEvpErI


https://www.youtube.com/watch?v=IasliEjS1p8&list=UUAMZOHjmiInGYjOplGhU38g

UndCon
2014-10-21, 19:39
Nej - det lockar inte att krascha in i berget för att man missräknar och dör på kuppen - men det lockar att flyga FPV på det viset, kraschar man då kostar det bara pengar - inte livet.

McRegor
2014-10-21, 19:56
Såg ett TV-program för några månader sen om några norrmän som utövade denna uppenbarligen livsfarliga hobby och visst är det hisnande men man frågar sig ändå varför man tar sådana stora risker...
Roger

markusb
2014-10-21, 20:54
Går inte... det högsta vi har här nere i smauland är ölandsbron... blir så kort flygning så det är ej lönt.
Kortare än en 250 quad till och med...