handdator

Visa fullständig version : Landade i vatten hindret Dykare sökeseAk
2014-10-31, 14:04
Upps råka dra ner min miniquad i vatten hindret på golfbanan i förmiddags.
Hoppas det finns någon med torrdräkt eller annat bra som skulle vilja rädda den.
Vet ungefär vart i vattnet den ligger Var endel bubblor i vattnet en stund efter och rätt nära land.

Skulle uppsakttas oerhört ifall någon har möjlighet och viljan att rädda den. Vill ju åt minneskortet i kameran och åtminstonde räddat ramen.

I kungälv är det. Tanken är att åka till golfbanan imorgon och reparera min bil lite. Så om någon vänlig själ har tid och lust med denna operation då.

Bertone
2014-10-31, 15:00
Vadarstövlar!? Brukar inte vara djupt i vattenhinder. Eller varför inte bara kliva i? Du överlever förhoppningsvis och är det nära land så går det säkert snabbt. Ta med några pinnar ut så skannar du av ett större område snabbare. Gissar att det är grumligt o då ser du ändå inget om du skulle dyka.

Kenneth E
2014-10-31, 15:21
Ta med snorkel och en kompis. Använd sträckt lina mellan den som dyker och den på land. Ni når lätt 8 m djupt utan att ha tränat. Ha en bil med på tomgång med värme på så ni inte blir helt nerkylda mellan doppen.

eAk
2014-10-31, 15:29
Vi stod en timme och draggade med en kratta och rep plus en sådanhär utfällbar såg till grenar. Problemet är att det är 40cm djupt första 2meter ut sedan går det rätt ner typ. Den bör ligga på mellan 2-3meters djup. Idag var vattnet rätt grumligt. Tänkte om man hadde någon form av dräkt så man inte fryser röven av sig att man kan göra planerade små dykningar och känna efter botten med händerna.