handdator

Visa fullständig version : tricopter med naze32



turmere
2014-11-08, 20:34
Någon som kör med naze32 på tricoptern ? Har mekat med en och tycker den flyger uselt jämnfört med kk2.0 kortet. Någon som har erfarenheter med tri och naze32 ?

Kanske är en inställnings fråga med jag tycker den flyger väldigt instabilt.

/Johan

simonarvestrand
2014-11-08, 21:45
Hmm kk2 ska aldrig kännas bättre än ett naze32. Det är nog helt klart inställningar. Släng upp dina inställningar och helst ett filmklipp

turmere
2014-11-08, 22:31
Ska se om jag kan få till lite film på den

GREVEN
2014-11-11, 00:45
Leta i programmet på Naze men gav upp allt jag som inte förstår..
har själv en Tri med KK2.1 flyger kalas.. Men ville ha Naze i o hitta inget för Y ellerT Copter bara Y6

neu
2014-11-11, 08:50
Där finns tricopter mode. Jag har det på min men har inte fått den att flyga ännu men tror att jag måste kalibrera esc. Har inte orkat kolla på det.

Xermalk
2014-11-19, 17:56
Tricopters fungerar hur bra som helst med naze32.


https://www.youtube.com/watch?v=2hCpm84EJzM

Edit: Att den är instabil kan vara pids alternativt vibrationer.

Kenneth E
2014-11-19, 20:30
HeHe. Du har säkert fuskat och redigerat i stabilize mode!

Xermalk
2014-11-19, 23:07
Det där är inte min video, så bra kan jag inte flyga själv.
Det är designern till "Morphling (http://www.armattanminis.ca/frame-kits/)" ramen, MayMayDay som flyger.

MrOvanhill
2015-01-07, 12:23
Jag flyger minitrikopter (faktiskt just en Armattan Mini-tri) med Naze32 och det funkar kalasbra. Ett hett tips oavsett vad man vill köra med den är att uppdatera till senaste Baseflight eller ännu hellre till Cleanflight. Då blir det väldigt enkelt att välja trikopter-mode direkt i guit.

Cleanflight har också bland annat en väldigt trevlig PID-autotune-funktion. Klart värt att rekommendera.

bob
2015-02-11, 13:55
Ursäkta att jag tränger mig in på din tråd. Jag är riktigt sugen på att bygga färdigt min tricopter med naze 32 men har bara erfarenhet från DJi s olika styrsystem. Har ni tips på hur jag ska bygga och ställa in. Vet inte vilken version det är på board men den är helvit.

Matsa
2015-02-11, 21:47
Jag gick efter denna guide och det fungerade finemang.

https://www.youtube.com/watch?v=hU91nHFdgyY

Matsa...