handdator

Visa fullständig version : Karlskoga MFK´s heliträff 2015-06-13waqr
2015-02-10, 20:58
Vi hälsar alla, såväl nybörjare som etablerade piloter hjärtligt välkomna. Vi hoppas att alla skall kunna umgås, utbyta erfarenheter och ha trevligt. Enkelt men trevligt. För dig som kanske behöver lite flygtips eller mekhjälp, så försöker vi fixa det också. Vi kommer att dela upp fältet, så att minst två helikoptrar kan vara i luften samtidigt. Vi hoppas att du som har en fin skalamodell kommer och visar upp dem. Servering av kaffe med dopp och hamburgare kommer att finnas under dagen.

Föranmälning krävs (bara så vi vet hur mycket vi ska köpa in) Vill du komma dagen före, så finns det bra platser med el för husvagn/bil á 100:-/dygn. Vi kan även erbjuda ett enklare boende på ”loftet” för 50:-/dygn. Fri tillgång till sanitetsbyggnad och vår klubbstuga med kök.

Pilotavgifter: Medlemmar i SMFF 100:-. För de som tillhör RCFF tillkommer 50:- för extra försäkring. (Anmäl tidigare för vi måste registrera till SMFF så att ni har en försäkring)

Kontaktpersoner:

Stefan Karlsson 070-388 13 02
Gunnar Lager 070-392 33 00
Daniel Carlsson 070-601 70 29

waqr
2015-04-09, 14:45
Efter diskussioner internt i klubben så har vi beslutat att den extra avgiften på 50:- för RCFF anslutna medlemmar tas bort. Alla kommer istället få skriva på ett intyg på att man är försäkrade ifall något skulle hända.

Varmt välkomna :)

PS. Glöm inte att föranmäla er!

Michael
2015-04-09, 19:41
Kanon! Det var ett riktigt bra beslut. :)

waqr
2015-05-28, 10:46
Vill bara påminnna om att vi gärna ser att ni föranmäler er så att vi kan köpa in mat/dryck osv i hyfsat rätt mängder till träffen http://www.helisweden.se/images/smilies/smile.png

Än så länge har vi inte fått in så många anmälningar men vi kör på iallafall oavsett hur få vi blir. Som tidigare nämnts, detta är tänkt som en träff där vi också gärna ser nybörjare och skalaflygare delta.

En annan sak att påpeka är att fältet tyvärr ligger lite dumt till vad gäller solen vilket innebär att solen delvis ligger på mot fältet under lunch och framåt eftermiddagen. Vi kommer naturligtvis rikta de båda "fligtlines" bort från solen så mycket som möjligt men vill ändå påpeka det. Så ett tips är att gärna ta med solglasögon då detta underlättar flygandet mitt på dagen och en bit in på eftermiddagen om man nu är känslig för ljuset http://www.helisweden.se/images/smilies/smile.png Har personligen inga problem med detta men vill som sagt ändå nämna det om någon är extra känslig mot ljuset.

Vägbeskrivning till fältet:

http://www.kmfk.org/wordpress/klubbe...agbeskrivning/ (http://www.kmfk.org/wordpress/klubben-3/karta-och-vagbeskrivning/)

Vi kan väl skapa en lista i tråden där ni fyller på vilka som tänker komma samt när ni kommer och om ni ev ska sova över.

Varmt välkomna!